Αστρολογία

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (4 έως 10 Μαρτίου 2024)


Πώς θα είναι η εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;
Κριός
Τα αστέρια αυτή τη βδομάδα θα φέρουν οικονομική σταθερότητα, καλή δικτύωση και καλή φήμη στη ζωή σου. Η δικτύωση θα ωφελήσει την καριέρα σου και θα προσφέρει οικονομικές ευκαιρίες. Ένας παλιός φίλος μπορεί να σε βοηθήσει να γνωρίσεις άτομα με επιρροή ή να σε βοηθήσει να επιβεβαιώσεις μια κερδοφόρα συμφωνία. Οι προηγούμενες προσπάθειες σου στα εργασιακά θα αρχίσουν να δείχνουν αποτελέσματα και μπορείς να γίνεις πρωταγωνίστρια. Στην προσωπική σου ζωή όλα θα έχουν μια ευχάριστη μορφή, καθώς υπάρχει πολύ καλοσύνη και ρομαντισμός στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Θα μπορέσετε να καταλάβετε ο ένας τον άλλον περισσότερο και η οικειότητα μεταξύ σας, σας φέρνει ουσιαστικά πιο κοντά. Εάν είσαι μόνη, η ανάπτυξη της κοινωνικότητας σου μπορεί να σου παρουσιάσει ευκαιρίες που ούτε καν τις φαντάζεσαι.
Ταύρος
Αυτή τη βδομάδα η διπλωματία, η ευφυΐα και οι επικοινωνιακές σου δεξιότητες θα σε βοηθήσουν να ανέβεις και να προχωρήσεις σε μια νέα κατεύθυνση στην καριέρα σου ή θα βοηθήσουν να δώσεις στην τρέχουσα καριέρα σου μια γενναία ώθηση προς τα εμπρός. Οι συζητήσεις θα είναι στρατηγικές ακόμα και όταν έχεις να κάνεις με στενούς φίλους ή συνεργάτες, θα είσαι λίγο δύσπιστη και δε θα ανοιχτείς για όλα. Στο χώρο εργασίας θα εργαστείς σκληρά και θα έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Με τη βοήθεια της διπλωματίας και των στρατηγικών σου θα μπορέσεις να υποτάξεις τους εχθρούς σου και να αναδυθείς στην κορυφή. Στην προσωπική σου ζωή θα περάσεις πολύ παθιασμένο χρόνο με τον αγαπημένο σου κυρίως το Σαββατοκύριακο, που θα έχεις περισσότερο χρόνο στη διάθεση σου. Εάν είσαι μόνη, μέσα από το χώρο εργασίας σου δε αποκλείεται να νιώσεις έλξη προς ένα συνάδελφο, κάτι που μπορεί να εξελιχθεί σε μια σοβαρή σχέση.
Δίδυμοι
Αυτή τη βδομάδα η σκέψη σου θα γίνει περισσότερο ιδεαλιστική και φιλοσοφική παρά πρακτική. Θα ανησυχείς λιγότερο για τις φιλοδοξίες και τις καθημερινές σου δραστηριότητες και περισσότερο για το ευρύτερο καλό και τα κοινωνικά και κοινοτικά ζητήματα. Μπορεί να εμφανιστείς ως ένα πολύ φιλικό και ευχάριστο άτομο που θα προσπαθήσει να συμμετάσχει σε κοινωνικές και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις. Στα επαγγελματικά θα μπορέσεις να δικτυωθείς με άτομα με διαφορετικό υπόβαθρο και πεδία εργασίας, κάτι που θα είναι ευεργετικό για την ανάπτυξη της σταδιοδρομίας σου. Αυτή θα είναι επίσης μια εβδομάδα για να εφαρμόσεις τα μακροπρόθεσμα σχέδια για την επιχείρηση σου και να την αναπτύξεις μέσω των συνδέσεων σου. Ωστόσο στην προσωπική σου ζωή μπορεί να υπάρξουν κάποια σκαμπανεβάσματα. Μια αποσύνδεση μπορεί να οδηγήσει σε κενό επικοινωνίας. Πρόσεξε τις ανάγκες του αγαπημένου σου έστω κι αν χρειαστεί να πιέσεις λίγο τον εαυτό σου. Εάν είσαι μόνη, ίσως χρειαστεί να περιμένεις λιγάκι, καθώς δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσεις κάτι νέο.
Καρκίνος
Αυτή η εβδομάδα δείχνει ότι θα επικοινωνήσεις σε ένα βαθύτερο και ίσως ακόμη πιο διαισθητικό επίπεδο. Οι σκέψεις σου μπορεί να γίνουν λίγο εμμονικές καθώς συλλογίζεσαι ασταμάτητα νέες ιδέες. Όλη σχεδόν η βδομάδα θα είναι αφιερωμένη στη μεταμόρφωση, τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε ψυχικό επίπεδο. Μπορεί να σκεφτείς θέματα του παρελθόντος και να προσπαθήσεις να αναλύσεις τα λάθη σου. Στο χώρο εργασίας θα έχεις καλές συζητήσεις κάτι που θα οδηγήσει σε καλούς δεσμούς και οφέλη σταδιοδρομίας στο μέλλον. Επιπλέον οι προηγούμενες οικονομικές επενδύσεις θα αποφέρουν κέρδη. Απέφυγε συγκρούσεις με τον αγαπημένο σου φαινομενικά για ασήμαντα θέματα. Προσπάθησε να μη χάνεις την ψυχραιμία σου, καθώς αυτό μόνο θα επιδεινώσει την κατάσταση και την ψυχολογία σου. Εάν είσαι μόνη, δεν μπορείς να αξιολογήσεις σωστά νέες γνωριμίες, γι’ αυτό καλύτερα να διατηρήσεις τα πράγματα ως έχουν προς το παρόν.
Λέων
Αυτή η βδομάδα φαίνεται να αλλάζει θετικά την προσωπική σου ζωή, τις επιχειρηματικές συνεργασίες και τη συνολική σου αύρα. Θα έχεις ένα τέλειο χρόνο για συνομιλίες ένας προς έναν, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. θα είσαι σε θέση να εκφράσεις τις ιδέες και τις σκέψεις σου πολύ καθαρά και με λεπτομερή τρόπο. Λόγω της σωστής και προσεκτικής επιλογής των λέξεων σου θα έχεις ισχυρό έλεγχο των άλλων και το στυλ συνομιλίας σου θα αντανακλά τις φιλοδοξίες και την αποφασιστικότητα σου. Στο χώρο εργασίας θα μπορέσεις να πείσεις με επιχειρήματα και να ολοκληρώσεις τους στόχους σου με επιτυχία. Μια πολύ θετική ομαδική συζήτηση θα δώσει τη δυνατότητα να αναλάβεις την ηγεσία και να αυξήσεις τη φήμη σου. Στην προσωπική σου ζωή οι ανεπίλυτες συγκρούσεις με το σύντροφο σου μπορούν να συζητηθούν ανοιχτά με μικρό κίνδυνο να προκαλέσουν ακραία συναισθήματα. Εάν είσαι μόνη, φρόντισε την ψυχική σου υγεία και ισορροπία και μην ενθουσιάζεσαι.
Παρθένος
Αυτή τη βδομάδα θα έχεις αρκετό χρόνο για να αναθεωρήσεις τα σχέδια σου, κυρίως αυτά που σχετίζονται με τον τρόπο ζωής και τις καθημερινές σου ρουτίνες. Τα σχέδια διατροφής μπορούν επίσης να αναθεωρηθούν και να προσαρμοστούν, καθώς αποκτάς μεγαλύτερη συνείδηση της υγείας σου. Όσον αφορά την επαγγελματική σου ζωή, μπορεί να σκεφτείς μια νέα κατεύθυνση για την εργασία ή να αυξήσεις την αποτελεσματικότητα στον παρόντα τομέα εργασίας, καθώς θα υπάρχει δυσαρέσκεια και αυτή είναι μια καλή στιγμή για να επιβραδύνεις και να κάνεις στρατηγικές για τις πιο κουραστικές πτυχές της δουλειάς. Μια μεγάλη ευθύνη ή ένα έργο μπορεί να έρθει στο δρόμο σου και αυτό θα σε βοηθήσει να κερδίσεις καλή φήμη λόγω της αφοσίωσης και της δέσμευσης σου στη δουλειά. Εάν έχεις εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις η ακρόαση αυτή τη βδομάδα μπορεί να είναι υπέρ σου. Δεν σημειώνονται σημαντικές αλλαγές αυτή τη βδομάδα στην ερωτική – συναισθηματική σου ζωή. Πάρε πρωτοβουλίες αν θέλεις πραγματικά κάτι να αλλάξει.
Ζυγός
Αυτή η βδομάδα θα σηματοδοτηθεί από βελτίωση της δημιουργικότητας σου, νέες προσπάθειες και ρομαντικές σχέσεις. Κατά τη διάρκεια της, οι δημιουργικές και καινοτόμες πλευρές σου θα ενισχυθούν. Το να εκφράζεσαι με τους πιο ενδιαφέροντες και διασκεδαστικούς τρόπους θα είναι ένα από τα πλεονεκτήματα σου. Η επιθυμία για πνευματική διέγερση μπορεί να σε οδηγήσει στο να αναζητήσεις ευκαιρίες έξω από τη ζώνη άνεσης σου, κάτι που θα σε βοηθήσει να προωθήσεις τον εαυτό σου πιο αποτελεσματικά. Όσον αφορά την επαγγελματική σου ζωή οι επόμενες μέρες είναι καλές για να ζητήσεις μια αύξηση, καθώς η δουλειά και η αφοσίωση σου θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα. Η οικονομική σου κατάσταση είναι σταθερή και θα μπορούσες να κάνεις κάποια επένδυση με μια σχετική έρευνα ή τη βοήθεια ενός φίλου. Η οικειότητα στη σχέση με τον αγαπημένο σου θα είναι υψηλή και αυτό σας δένει περισσότερο. Εάν είσαι μόνη, μια ρομαντική γνωριμία μπορεί να ανθίσει με διασκεδαστικές συζητήσεις καθώς σε ενδιαφέρει το πνευματικό του επίπεδο.
Σκορπιός
Αυτή την εβδομάδα θα δεις το αντίκτυπο των προσπαθειών σου στο περιβάλλον του σπιτιού, την οικονομική σταθερότητα και την επιτυχία σε ανταγωνιστικές εξετάσεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα περάσεις πολύ καλά, προγραμματίζοντας πράγματα σχετικά με την οικογένεια, το σπίτι ή το νοικοκυριό. Η επικοινωνία με τα μέλη της οικογένειας θα είναι πολύ πιο ομαλή απ’ ότι συνήθως, καθώς θα μπορείς να μεταφέρεις το μήνυμα σου χωρίς να επηρεάζεσαι από συναισθήματα ή υποσυνείδητες συγκρούσεις. Θα υπάρχει ξεκάθαρη επικοινωνία με αποτέλεσμα μεγαλύτερη οικογενειακή αρμονία. Στην επαγγελματική σου ζωή οι ανώτεροι σου θα σε υποστηρίξουν σε όλα τα εγχειρήματα και τα έργα σου. Όλες οι προσπάθειες σου θα ανταμειφθούν και η οικονομική σου κατάσταση θα βελτιωθεί. Μπορεί να λάβεις ένα καλό μπόνους ή υπάρχει η πιθανότητα και για μια αύξηση. Στην προσωπική σου ζωή θα ζήσεις μια απόλυτη ευδαιμονία, ειδικά αν διατηρείς μια μόνιμη σχέση ή ένα γάμο. Εάν είσαι μόνη, οι εκπλήξεις το επόμενο διάστημα θα ανεβάσουν κατακόρυφα την αυτοπεποίθηση σου.
Τοξότης
Αυτή τη βδομάδα μπορεί να δεις το φόρτο εργασίας και να νιώσεις την επιθυμία να μάθεις και να αποκτήσεις ένα νέο χόμπι. Μπορεί να συναντήσεις άλλους που χρειάζονται τη συμβουλή σου και την αντικειμενική άποψη και σκέψη σου και ίσως χρειαστεί να ενεργήσεις ως προσωπικός προπονητής ή οδηγός, κάτι που θα σε ενθαρρύνει να μάθεις περισσότερα σε ένα συγκεκριμένο τομέα και να αποκτήσεις μεγαλύτερη αριστεία. Στην επαγγελματική σου ζωή θα θελήσεις να έχεις ένα θετικό περιβάλλον εργασίας, γι’ αυτό καταβάλλεις κάθε δυνατή προσπάθεια. Οι ώρες συνεδριάσεων και εργασίας θα αυξηθούν, αλλά και τα αποτελέσματα θα τα βιώσεις άμεσα και με σημαντική οικονομική ενίσχυση. Πιθανότατα να συναντήσεις νέα χόμπι ως εξουδετέρωση του έμφυτου άγχους σου. Στην προσωπική σου ζωή μπορεί να υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις λόγο επικοινωνιακών κενών με τον αγαπημένο σου. Γι’ αυτό προσπάθησε να αποφύγεις περίπλοκες συζητήσεις και εξοικονόμησε περισσότερο προσωπικό χρόνο. Εάν είσαι μόνη, τα κριτήρια σου δε φαίνεται να είναι πολύ αντικειμενικά απέναντι σε νέες γνωριμίες κι αυτό σε κάνει ιδιαίτερα αυστηρή.
Αιγόκερως
Αυτή η εβδομάδα θα σηματοδοτηθεί από τη διεύρυνση του επενδυτικού σου χαρτοφυλακίου , την επικοινωνία για οικονομικά θέματα μέσα στην οικογένεια και τη γαλήνια της προσωπική σου ζωής. Μπορεί να ανησυχήσεις για την οικονομική σου κατάσταση, επειδή το μυαλό σου είναι επικεντρωμένο στα χρήματα, τα περιουσιακά στοιχεία και άλλες οικονομικές προοπτικές. Στη δουλειά μπορείς να συζητήσεις την αύξηση και την προαγωγή σου, αν νιώθεις ότι έχει ήδη καθυστερήσει. Τα πράγματα ωστόσο κυλούν ομαλά χωρίς πολλές αλλαγές. Οι σχέσεις με συνεργάτες και ανώτερους βελτιώνονται. Η οικειότητα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου δεν είναι ιδιαίτερα θερμή και ίσως χρειαστεί να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις ή προσαρμογές έτσι ώστε να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Εάν είσαι μόνη, είναι προτιμότερο να αρκεστείς στο φλερτ και να αποφύγεις οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα. Το φλερτ ωστόσο είναι αρκετό για να ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σου.
Υδροχόος
Αυτή τη βδομάδα επικεντρώνεσαι στην προσωπική σου ανάπτυξη, την αυξημένη αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση και στις βελτιωμένες δεξιότητες συνομιλίας. Μπορεί να γίνεις πιο εξωστρεφής και ομιλητική και το στυλ συνομιλίας σου θα έχει μια νέα πινελιά. Θα έχεις κατά κάποιο τρόπο την ευκαιρία να επιδείξεις τις επικοινωνιακές και πνευματικές σου δεξιότητες μπροστά στους συναδέλφους και αυτοί θα εκτιμήσουν τη ευστροφία και την αισιόδοξη φύση σου. Η ικανότητα σου να σκέφτεσαι με ευέλικτους τρόπους και προς διαφορετικές κατευθύνσεις, θα βοηθήσει επίσης να κατανοήσεις μοναδικές απόψεις και να ευθυγραμμίσεις εύκολα την προσέγγιση με τις ανώτερες αρχές. Οι αρμοδιότητες σου θα ανακοινωθούν και θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τους εχθρούς σου με διπλωματία και λογική. Στην προσωπική σου ζωή θα περάσεις μερικές στοργικές στιγμές με το σύντροφο ή το σύζυγο σου. Εάν είσαι μόνη, η ανεξάρτητη φύση σου δεν αφήνει περιθώρια για μελαγχολίες.
Ιχθύες
Η εβδομάδα φέρνει περιττά έξοδα και βαθιά ενδοσκόπηση. Κατά τη διάρκεια της, πιθανότατα θα γίνεις λίγο πιο παθητική στις σκέψεις σου, αν και το μυαλό σου θα είναι ακόμα ενεργό. Θα ανησυχείς περισσότερο για την απορρόφηση πληροφοριών από το περιβάλλον σου και την κατανόηση των ανθρώπων γύρω σου. Επιπλέον να θυμάσαι πως η αϋπνία προέρχεται από συνεχείς σκέψεις, γι’ αυτό και θα πρέπει να βρεις τρόπους να χαλαρώνεις. Στα εργασιακά μπορεί να χρειαστεί να δουλέψεις πιο σκληρά με περισσότερη αφοσίωση για να ολοκληρώσεις το στόχο και το έργο σου, αλλά και να διατηρήσεις τη φήμη σου. Έξοδα που πρέπει να ελέγχεις είναι επίσης στο προσκήνιο. Στα προσωπικά θα χρειαστεί μια καλή, ήρεμη συνομιλία με τον αγαπημένο σου για να τον κατανοήσεις καλύτερα και να βελτιώσεις το επίπεδο της σχέσης σας. Εάν είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και την προσωπική σου ευεξία, παίξε, φλερτάρισε αλλά πάρε το χρόνο σου προτού καταλήξεις σε συμπεράσματα και αποφάσεις.
Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!Κεντρική φωτογραφία: @thestylestalkercom


Εχει Δημοσιευθεί :2024-03-04 12:50:34

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button