Ελλάδα

Οι αναζητήσεις της Αστυνομίας για τα δύο αυτοκίνητα που χτύπησαν την 17χρονη στη λεωφόρο Αθηνών – Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες

Την ώρα που το 17χρονο κορίτσι δίνει μάχη στο νοσοκομείο μετά το τροχαίο, η Αστυνομία αναζητά τους δύο -όπως προέκυψε- οδηγούς, που χτύπησαν την ανήλικη και την εγκατέλειψαν στη μέση της λεωφόρου Αθηνών, αβοήθητη.

Οι δύο οδηγοί παρέσυραν διαδοχικά την άτυχη 17χρονη, στη λεωφόρο Αθηνών αλλά κανείς από τους δύο δε σταμάτησε! Μάλιστα, οι εικόνες από το τροχαίο έδειξαν ότι για αρκετά λεπτά δεν σταμάτησε κανείς! Ούτε οι οδηγοί που ακολούθησαν αλλά ούτε κάποιος από τους πεζούς που αντιλήφθηκαν την παράσυρση.

Το τροχαίο έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης (26/6/24) στη λεωφόρο Αθηνών και η Αστυνομία έχει ήδη κάποια στοιχεία στη διάθεσή της για τα δύο οχήματα, με τις έρευνες να είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Μάλιστα, η Αστυνομία, δημοσιοποίησε κάποια από τα στοιχεία, ζητώντας τη βοήθεια και των πολιτών για να διαλευκάνει το τροχαίο.

Τα χαρακτηριστικά των αυτοκινήτων που παρέσυραν το κορίτσιθ

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα δύο αυτοκίνητα κινούνταν επί της Λεωφόρου Αθηνών με κατεύθυνση από Αθήνα προς Κόρινθο και παρέσυραν το κορίτσι με φορά από τα αριστερά προς τα δεξιά, σε σχέση με την πορεία των οχημάτων.

Το πρώτο ΙΧ ήταν χρώματος ασημί και διέθετε σχάρα οροφής. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα στο όχημα επέβαιναν 4 άτομα και μετά την παράσυρση προκλήθηκαν εκτεταμένες φθορές στην μπροστινή επιφάνεια του οχήματος (καπό, ανεμοθώρακας, αριστερός καθρέπτης).

Το δεύτερο Ι.Χ. που παρέσυρε την πεζή ενώ βρισκόταν τραυματισμένη στο δρόμο, ήταν χρώματος μαύρου.

Στο πλαίσιο προανάκρισης για το τροχαίο ατύχημα η Αστυνομία παρακαλεί όποιον γνωρίζει οτιδήποτε για την ταυτότητα των εμπλεκόμενων οχημάτων και οδηγών, όπως επίσης τυχόν επιπλέον αυτόπτες μάρτυρες να επικοινωνήσουν με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής στα τηλέφωνα: 2105788619-622.

To άρθρο Οι αναζητήσεις της Αστυνομίας για τα δύο αυτοκίνητα που χτύπησαν την 17χρονη στη λεωφόρο Αθηνών – Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-28 20:49:13

Back to top button