Γυναίκα

Οι αθλήτριες που θα μας απασχολήσουν με τις επιδόσεις τους και με την απαράμιλλη ομορφιά τους στο Παρίσι

Λίγες ώρες απέμειναν για την έναρξη του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος του φετινού καλοκαιριού.

Απόψε, στις 20:30 (ΕΡΤ1) θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024», στην οποία η ελληνική αποστολή θα παρελάσει με σημαιοφόρους τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Σε αυτήν την θα λάβουν μέρος περισσότεροι από 10.000 αθλητές, δεκάδες πολιτικά πρόσωπα με παγκόσμια επιρροή και χιλιάδες καλλιτέχνες, σε μία πολύωρη τελετή (σ.σ.: αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 00:15 τα ξημερώματα, ώρα Ελλάδας), που θα καθηλώσει εκατοντάδες εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες λοιπόν ξεκινούν και παρακάτω θα δείτε τις αθλήτριες που πρόκειται να μας απασχολήσουν με τις επιδόσεις τους αλλά και με την ομορφιά τους στη φετινή Ολυμπιάδα στο Παρίσι.

Alica Ѕchmidt – Η «πιο σέξι αθλήτρια του κόσμου»

Η Γερμανίδα σταρ του στίβου, Alica Ѕchmidt, το 2017 χαρακτηρίστηκε από το περιοδικό «Busted Coverage» ως η πιο σέξι αθλήτρια του κόσμου. Ωστόσο η ίδια υποστηρίζει πως χρειάζεται κάτι περισσότερο από ομορφιά για να κερδίσεις τόσους πολλούς θαυμαστές. Μάλιστα όταν ρωτήθηκε πώς αισθάνεται για αυτόν τον τίτλο δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω γιατί πήρα αυτόν τον τίτλο. Ο αθλητισμός έρχεται ξεκάθαρα πρώτος».

Η 26χρονη Γερμανίδα δρομέας θα εκπροσωπήσει τη Γερμανία στη σκυταλοδρομία των 4Χ400 μέτρων.

Θυμίζουμε ότι η σπρίντερ το 2021 περπάτησε στο catwalk στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο φορώντας κομμάτια athleisure όπως ένα γκρι σακάκι, sneakers και σκούφο καθώς ο μεγάλος οίκος Hugo Boss συνεργάστηκε με την Russell Athletic και πραγματοποίησε το σόου στον αγωνιστικό χώρο του Kennedy Sport Center.

Μάλιστα, στην ίδια πασαρέλα περπάτησε η Irina Shayk και η Gigi Hadid, με την Alica Ѕchmidt να κλέβει τις εντυπώσεις και να μαγνητίζει τον φακό με τα καλλίγραμμα πόδια της και το πανέμορφο πρόσωπό της.

Πριν από τέσσερα χρόνια άλλη μια σημαντική στιγμή στην καριέρα της ήταν όταν ανέλαβε ως προπονήτρια την Borussia Dortmund, μια από τις καλύτερες ομάδες ποδοσφαίρου στη Γερμανία.

Το 2017 κατέκτησε για τη Γερμανία το ασημένιο μετάλλιο στα 4Χ400 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 20 ετών, ενώ δύο χρόνια αργότερα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ίδιο αγώνισμα, αλλά στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23.

Η ίδια μάλιστα σχολίασε περαιτέρω στα social media την συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 γράφοντας: «Το μεγαλύτερο όνειρό μου έγινε πραγματικότητα! Σε μόλις ένα μήνα, θα είμαι στο Παρίσι, δημιουργώντας αναμνήσεις που θα κρατήσουν μια ζωή. Αυτή η σκέψη είναι το κίνητρό μου κάθε μέρα εδώ και αρκετά χρόνια, υπενθυμίζοντάς μου γιατί είναι σημαντικό να μην εγκαταλείπω ποτέ τους στόχους μου και να δουλεύω».

Sha’carri Richardson

Είναι Αμερικανίδα αθλήτρια του στίβου και αγωνίζεται στα 100 και 200 μέτρα. Εκτός από τις επιδόσεις της στο τερέν ξεχωρίζει και για τα λαμπερά outftis και τα πολύ μακριά νύχια της.

Μάλιστα η Sha’carri Richardson πρόσφατα φωτογραφήθηκε για τη Vogue.

Coco Gauff

Είναι μόλις 20 χρόνων και την ξεχώρισε στα 11 της ο προπονητής της Serena Williams. Ξεχωρίζει τόσο για το δυνατό της παιχνίδι στο τένις όσο και εκτός γηπέδου με την έντονη παρουσία της.

Είναι μία από τις μεγαλύτερες ελπίδες των ΗΠΑ στο τένις για το μέλλον. Έχει γίνει η νεότερη αθλήτρια λαμπαδηδρόμος στην ιστορία της χώρας.

Dalia Kaddari

Ως Ιταλίδα έχει τη μόδα στο αίμα της. Μια ματιά στο Instagram της θα σας πείσει. Ως αθλήτρια έχει ύψος 1,70 κι έχει κατακτήσει μετάλλια στα 100 και 200 μέτρα. Τώρα είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα στο Παρίσι.

Αυτή η Ολυμπιάδα θα είναι σίγουρα γυναικεία υπόθεση.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Summer’s Cool»

 




Δημοσιεύτηκε ! 2024-07-26 15:20:10

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button