Ελλάδα

Ξυλοδαρμός 14χρονης στη Γλυφάδα: Διαπόμπευση και απειλές στις αυτουργούς – Παρέμβαση από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Την παρέμβαση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκάλεσαν οι μαζικές αναρτήσεις βίντεο στα social media μετά τον ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα, με απειλές και δημοσιοποίηση στοιχείων (ονόματα των ιδίων και μελών των οικογενειών τους, διευθύνσεις, τόπος κατοικίας κτλ) των τριών κοριτσιών που της επιτέθηκαν στο καρτέρι τηυς οδού Λαζαράκη .

Τις τελευταίες ώρες στο Tik Tok κυκλοφορούν δεκάδες βίντεο στα οποία μαθητές δημοσιεύουν τα προσωπικά στοιχεία των τριών κοριτσιών που έστησαν το κατρτέρι στην 14χρονη.

Οι αναρτήσεις συνοδεύονται από φωτογραφίες των 14χρονων κοριτσιτών, τα ονοματεπώνυμά τους, τους αριθμούς των κινητών τους τηλεφώνων, μέχρι και χάρτες με τη διεύθυνση του τόπου μόνιμης κατοικίας τους.

«…Πώς νιώθεις που σε ψάχνουν όλοι και από Δευτέρα θα έχεις 300 άτομα έξω από το σχολείο;», αναφέρει μία από τις απειλές, την ώρα που γίνονται δημόσιες προσκλήσεις σε νέα «ραντεβού» εκδίκησης.

. . .




Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-30 11:51:32

Back to top button