Ελλάδα

Ξεσπά η σύζυγος του Γιάννη Καλλιάνου: «Ξέρεις πως είναι να βλέπεις τον πατέρα σου να σβήνει;»

Η Χάρις Δαμιανού έκανε δηλώσεις αναφορικά με τον θάνατο του πεθερού της και πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου που έφυγε ξαφνικά την Πέμπτη (25.04.2024).

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε η Χάρις Δαμιανού αποκαλύπτοντας πως ο Γιάννης Καλλιάνος, «σκέφτηκε να πάρει τον πατέρα του από το νοσοκομείο, όμως δεν πρόλαβε». Η σύζυγός του ανέφερε πως ο βουλευτής είναι αποφασισμένος να το πάει μέχρι τέλους νομικά, απέναντι σε όσους ευθύνονται για τον θάνατο του πατέρα του και την κακή μεταχείρισή του στο νοσοκομείο.

«Δεν σκοπεύουμε να τα βάλουμε με όλο το σύστημα, αλλά με συγκεκριμένα άτομα που ευθύνονται. Όταν ο θεράπων ιατρός λέει πως όλα πάνε καλά, τότε και το σύστημα δεν θα κινητοποιηθεί αναλόγως, θέλουμε να μάθουμε τι πήγε πολύ λάθος. Αυτό το “Πάμε καλά” σε σχέση με αυτό που βλέπαμε, δεν ήταν το ίδιο…δεν ήταν καν κοντά», είπε κατηγορηματικά η Χάρις Δαμιανού.

Και συνέχισε: «Μας έπαιρναν τηλέφωνο το πρωί της Δευτέρας να μάθουν για την κατάσταση του κυρίου Δημήτρη και ενημέρωνα τον κόσμο ότι θα γυρίσει σπίτι του και θα πάμε να τον δούμε. Τελικά με πήρε το ίδιο βράδυ ο Γιάννης και μου είπε: “Πάω να χαιρετίσω τον πατέρα μου, δεν είναι καλά, ο Χρήστος λέει ότι πεθαίνει”, και σκεφτόμουν πως από το πρωί φτάσαμε τώρα εδώ;».

«Ο Χρήστος και ο Γιάννης έβλεπαν τον πατέρα τους να σβήνει. Ξέρεις τι είναι να βλέπεις έναν άνθρωπο να σβήνει από δύσπνοια; Σκεφτήκαμε να τον βγάλουμε από το νοσοκομείο βάζοντας υπογραφή, του το είχα πει του Γιάννη, αλλά δεν προλάβαμε. Ο Χρήστος φώναζε».

Επίσης η σύζυγός του αποκάλυψε για την σχέση πατέρα και γιου: «Είχε τεράστια αδυναμία ο Γιάννης στον κύριο Δημήτρη. Χαιρόταν που ήταν περήφανος για εκείνον. Θαύμαζε πολύ τον πατέρα του. Ο πεθερός μου είχε παιδική ψυχή».

 

To άρθρο Ξεσπά η σύζυγος του Γιάννη Καλλιάνου: «Ξέρεις πως είναι να βλέπεις τον πατέρα σου να σβήνει;» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-04-26 11:01:45

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button