Auto

Ξεκίνησε η εβδομάδα με τους δρόμους ξανά στο κόκκινο

]Συγκεκριμένα, στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, οι καθυστερήσεις ξεπερνούν τα 30 λεπτά στο τμήμα από τη Φυλής μέχρι την Κηφισίας, καθώς και από τη Μεταμόρφωση (είσοδος από Λαμία) έως την Κηφισίας. Στο ρεύμα προς Ελευσίνα, οι καθυστερήσεις κυμαίνονται από 20 έως 25 λεπτά, ειδικά στα τμήματα από την Κάντζα έως την Κηφισίας και από την Αγία Παρασκευή έως την Κηφισίας στην Περιφερειακή Υμηττού.

Παράλληλα, στον Κηφισό παρατηρείται αυξημένη κίνηση, τόσο στην κάθοδο από την Κηφισιά μέχρι το Ρέντη, όσο και στην άνοδο από τα ΚΤΕΛ μέχρι το ύψος της Νέας Ιωνίας. Επιπλέον, προβλήματα εντοπίζονται στις καθόδους των λεωφόρων Μεσογείων και Κηφισίας, στην Κατεχάκη προς την Κηφισίας, καθώς και στην παραλιακή λεωφόρο προς Πειραιά. Το κέντρο της Αθήνας επίσης αντιμετωπίζει έντονη κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Οι οδηγοί καλούνται να οπλιστούν με υπομονή και, αν είναι εφικτό, να επιλέξουν εναλλακτικές διαδρομές ή να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο την κίνηση στους δρόμους μέσω διαθέσιμων εφαρμογών για να αποφύγουν την επιπλέον καθυστέρηση.



ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-07 09:03:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button