Showbiz

Ξέφυγε… η Θεανώ Φωτίου: Eίπε “άει στο διάολο” στην Όλγα Κεφαλογιάννη μέσα… |



Θερμό επεισόδιο σημειώθηκε ανάμεσα στην Όλγα Κεφαλογιάννη και τη Θεανώ Φωτίου στη Βουλή, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου.

Η υπουργός Τουρισμού θέλησε να απαντήσει στην Καλλιόπη Βέττα του ΣΥΡΙΖΑ, με την βουλεύτρια της Νέας Αριστεράς να διαμαρτύρεται για καταπάτηση των διαδικασιών. “Περιμένουμε να μιλήσουμε όλοι και να μας απαντήσει συνολικά” είπε ενοχλημένη η Θεανώ Φωτίου.

“Θέλω να απαντήσω στην κυρία Βέττα επί προσωπικού” ανταπάντησε η Όλγα Κεφαλογιάννη, και ακολούθησε λεκτική αντιπαράθεση ανάμεσα στην υπουργό και τη βουλεύτρια της Νέας Αριστεράς, η οποία ακούγεται να λέει κάποια στιγμή την υβριστική ατάκα “άει στο διάολο”.

Η ύβρις αυτή προκάλεσε την οργή της Όλγας Κεφαλογιάννη, η οποία με ιδιαίτερα αυστηρό τόνο είπε στη Θεανώ Φωτίου: “Τι είπατε; Θα το επαναλάβετε; Έτσι έχετε μάθει να μιλάτε στο κοινοβούλιο; Και το πρόβλημα σας μετά είναι ο Κανονισμός; Εδώ δεν ξέρετε βασική κοινωνική συμπεριφορά όταν εκφράζεστε με αυτό τον τρόπο μέσα στο Κοινοβούλιο. Τέτοιες αγοραίες εκφράσεις μόνο από τέτοια πρόσωπα μπορεί να ακούγονται εδώ μέσα. Αγοραίες εκφράσεις. Ντροπή σας!”.

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα!

Πηγή: TheTOC.gr


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-07-02 16:02:00

Back to top button