Showbiz

Ξάφνιασε τον Αλέξανδρο Ρήγα η αποκάλυψη της Μαρίας Μπακοδήμου: “Εγώ ήμουν… |


Στην εκπομπή “Γεια σου” βρέθηκε καλεσμένος ο Αλέξανδρος Ρήγας με τον γνωστό ηθοποιό και δημιουργό να μιλά για την επιστρφή του “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή” και τη Μαρία Μπακοδήμου α θυμάται την εμπειρία της από την guest εμφάνιση που είχε κάνει στη σειρά του Mega.

Η γνωστή παρουσιάστρια μαζί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο εμφανίστηκαν στο πρώτο επεισόδια της σειράς, με την Μαρία Μπακοδήμου να είναι έγκυος εκείνη την περίοδο και να αποκαλύπτει μία άγνωστη, μέχρι σήμερα, παρασκηνιακή ιστορία.

“Είσαι πάρα πολύ απαιτητικός δημιουργός. Θυμάμαι όταν είχα έρθει στο γύρισμα για το πρώτο επεισόδιο, ξεκινήσαμε το πρωί και τελειώσαμε 2-3 τη νύχτα, σε ένα υπόγειο που δεν είχε ούτε σήμα ούτε κινητό. Ξέρεις τι είχε γίνει; Εγώ ήμουν έτοιμη να γεννήσω τότε. Είχα μαλώσει με τον πατέρα των παιδιών μου (σ.σ Δημήτρης Αργυρόπουλος), ο οποίος γυρνάει στο σπίτι κατά τις 7, δεν με βρίσκει, ούτε στο τηλέφωνο. Πάει 8, πάει 9, πάει 10. Λέει “αυτή γεννάει και δεν μου το είπε” και παίρνει τηλέφωνο το μαιευτήριο. Ζήτησε να τον συνδέσουν με το δωμάτιο της κυρίας Μπακοδήμου και του είπαν ότι δεν υπάρχει” ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

“Σκέφτηκε ότι θα έχω πάει ως κυρία Αργυροπούλου. Ζήτησε να τον συνδέσουν με το δωμάτιο της κυρίας Αργυροπούλου και το σηκώνει ένας άντρας, ζητάει την κυρία Αργυροπούλου και τον ρωτάει ποιος τη ζητάει και λέει εκείνος “ο πατέρας”! Διέλυσε μια οικογένεια από σένα!” ολοκλήρωσε την εξιστόρησή της η Μαρία Μπακοδήμου.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-29 15:39:06

Back to top button