Πολιτική

Ξάδερφος Κασσελάκη: Η πρώτη κωλοτούμπα για τους Σπαρτιάτες

Την πρώτη του κωλοτούμπα για την τοποθέτησή του για τις «ευπρόσδεκτες» ψήφους των Σπαρτιατών  έκανε  ο ξάδερφος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος ευρωβουλευτής, Βασίλης Κασσελάκης, αναφέροντας σε ανάρτησή του στο Facebook ότι «ήταν προσωπική άποψη» και ότι «δεν θέλουμε καμία ψήφο από την ακροδεξιά. Καμία ψήφο από τους Σπαρτιάτες».

Η ανάρτηση του Βασίλη Κασσελάκη μετά τον σάλο:

«Σε χθεσινή μου τοποθέτηση στην εκπομπή της κυρίας Νατάσας Γιάμαλη στο Κόντρα κι απατώντας σε ερώτηση που αφορά τις ψήφους των Σπαρτιατών εξέφρασα την προσωπική άποψη πως κάθε ψήφος αντιμετωπίζεται με σεβασμό. Από κει και πέρα τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ όσο και ο Πρόεδρος του Στέφανος Κασσελάκης έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν θέλουμε καμία ψήφο από την ακροδεξιά. Καμία ψήφο από τους Σπαρτιάτες».

Δείτε την ανάρτησή του:

Τι είπε ο Βασίλης Κασσελάκης για τους Σπαρτιάτες:

 

Τον αδειάζει και η Κεχαγιά:

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Βούλα Κεχαγιά, σε συνέντευξή της στον ρ/σ Στο Κόκκινο 105.5, «αδειάζει» τον Βασίλη Κασσελάκη για τις ψήφους των «Σπαρτιατών».

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε τις ψήφους και τους ψηφοφόρους των Σπαρτιατών. Δεν μας εκφράζουν, δεν ταυτιζόμαστε, δεν έχουμε τίποτα κοινό, τους αποστρεφόμαστε. Το είπε ξεκάθαρα ο Στέφανος Κασσελάκης χθες και το επαναλαμβάνω και εγώ σήμερα.

Δεν τίθεται θέμα «παραπλανημένων ψηφοφόρων». Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν απευθύνεται σε κανέναν ψηφοφόρο της ακροδεξιάς σε αντίθεση βέβαια με άλλα κόμματα, πάλι γυρίζουμε στην ΝΔ του κ. Μητσοτάκη που θέλει να αλιεύσει ψήφους από την ακροδεξιά, το ομολόγησε η κ. Εύη Χριστοφιλοπούλου λέγοντας ότι η συμπερίληψη του κ. Μπελέρη στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ αυτό εξυπηρετεί. Αλλά δε χρειάζεται να πάμε μακριά, ούτε η υποψήφια ευρωβουλευτής να κάνει τις αποκαλύψεις της, και μόνο να κοιτάξουμε την σύνθεση του υπουργικού συμβουλίου και ποιοι άνθρωποι είναι ενταγμένοι, ο κ. Γεωργιάδης, ο κ. Βορίδης, ο κ. Πλεύρης παλιότερα καταλαβαίνουμε ποιοι αντλούν ψήφους από την ακροδεξιά ή ποιοι εκφράζουν την ακροδεξιά.»


Δημοσιεύτηκε ! 2024-04-25 14:48:08

Back to top button