Showbiz

Ντορέττα Παπαδημητρίου: ” Επειδή με ρωτάνε συχνά πυκνά, αναγκάζομαι και… |


Σε συνέντευξη στο “Χαμογέλα και Πάλι!” η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε για την άρνησή της να συζητήσει την προσωπική της ζωή, ειδικά όταν υπάρχει έντονη δημοσιότητα.

“Δεν θα σε ρωτήσω κάτι που δεν θέλεις, αλλά αν νιώθεις άβολα όταν σε ρωτάνε για την προσωπική σου ζωή γιατί έχει γίνει πολύς ντόρος. Μην το πάω παρακάτω και γίνει άβολο. Γιατί νιώθεις άβολα να μιλήσεις;” ρώτησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

“Αλήθεια πιστεύω ότι δεν αφορά κανένα το τι κάνω εγώ ή οποιοσδήποτε στην προσωπική του ζωή. Για αυτό λέγεται προσωπική ζωή. Γενικά δεν μιλάω για την προσωπική μου ζωή ούτε στους φίλους μου, πόσο μάλλον στην κάμερα. Επειδή με ρωτάνε συχνά πυκνά, αναγκάζομαι και βάζω αυτήν την κασέτα και λέω το ίδιο, που καταντά βαρετό. Είναι ένα κεφάλαιο που δεν έχω καμια διάθεση να το επικοινωνώ και νιώθω άβολα. Είμαι σε μια περίοδο τα τελευταία 3 – 4 χρόνια πολύ καλή σαν μονάδα” τόνισε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2025-03-16 13:29:00

Back to top button