Auto

Νταλίκα έπεσε σε βράχο και τυλίχθηκε στις φλόγες – Νεκρός ο οδηγός (+video)

Δυστύχημα, που στοίχισε τη ζωή σε έναν 60χρονο άνδρα, σημειώθηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου (21/9) στο 31ο χλμ της Εθνικής οδού Λάρισας – Κοζάνης, κοντά στην Τσαριτσάνη.

Μια νταλίκα, κάτω από άγνωστες συνθήκες, εξετράπη της πορείας της, πέρασε το προστατευτικό κράσπεδο και έπεσε σε βράχο με αποτέλεσμα να τυλιχθεί στις φλόγες.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις και συγκεκριμένα 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα, καταφέρνοντας μετά από περίπου δύο ώρες να απεγκλωβίσουν τον οδηγό, ο οποίος δυστυχώς  ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Τρίκαλα: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό

Τραγικό συμβάν και στα Τρίκαλα, το απόγευμα του Σαββάτου, με θύμα έναν 51χρονο οδηγό.

Ο άνδρας, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του ΙΧ του και έπεσε σε γκρεμό 100 μέτρων. Σύμφωνα με το trikalaola.gr, τo συμβάν έγινε αντιληπτό από συγγενικά πρόσωπα και κατοίκους του οικισμού όπου έτρεξαν να βοηθήσουν τον 51χρονο. Στο σημείο έσπευσαν Πυροσβεστική, Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Μετά από προσπάθειες ανασύρθηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ιερά Οδός: Νεκρός αναβάτης μοτοσικλέτας

Τα ξημερώματα της Κυριακής (22/9), στη Ιερά Οδό, οδηγός μηχανής παρέσυρε πεζό, με τον αναβάτη της μοτοσικλέτας να τραυματίζεται θανάσιμα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, χάνοντας ακαριαία τη ζωή του.

Ο πεζός τραυματίστηκε ελαφρά και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο και σύμφωνα με πληροφορίες είναι καλά στην υγεία του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-22 09:56:06

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button