Showbiz

Ντάνιελ Νούρκα: “Είναι πολύ ψεύτικο να πω ότι ξεκίνησα χωρις κανένα μέσο” |


Ντάνιελ Νουρκα: Το να πω ότι τα έκανα όλα χωρίς κανένα μέσο είναι πολύ ψεύτικο

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος υποδέχτηκαν στο “Στούντιο 4” τον Ντάνιελ Νούρκα.

Ο γνωστός ηθοποιός κατέκτησε τον τίτλο του “Survivor 2024” και δήλωσε ότι οι πραγματικοί “Survivors” είναι οι γονείς του: “Η αλήθεια είναι ότι η πρώτη μου σκέψη ήταν να το σηκώσω (την κούπα) μαζί με τον πατέρα μου αλλά λέω άστο, ήταν και οι κάμερες. Τους θαυμάζω τους γονείς μου. Τους θαυμάζω γιατί από το μηδέν κατάφεραν και εντάχθηκαν σε μία κοινωνία, μας πρόσφεραν ό,τι καλύτερο μπορούσαν“.

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: “Θέλει τεράστια ψυχική δύναμη για να το κάνεις όλο αυτό και να πάρεις αυτές τις αποφάσεις, να αντέξεις, να πεις ότι δεν τα παρατάς. Ως επί το πλείστον δεν υπήρχε άλλη επιλογή. Ξέρω τις δυσκολίες που πέρασαν, δεν μου τα έχουν πει όλα. Έχω ρωτήσει τον πατέρα μου για κάποια περιφερειακά πράγματα. Ένιωσα περίεργα όταν μου τα είπε. Μεγαλώνοντας απομυθοποιείς τους γονείς σου, τελικά δεν είναι Θεοί, είναι άνθρωποι με ελαττώματα, με αδυναμίες, πονάνε, όλα αυτά“.

Αυτά τα βιώματα επηρέασαν τον τρόπο σκέψης του: “Στο “Survivor” μπήκα με αυτήν τη σκέψη, ότι άνθρωποι τα κατάφεραν χωρίς κανένα μέσο, μη ξέροντας αν θα ανταμειφθούν. Σκεφτόμουν ότι εγώ πάω κάπου με τη θέλησή μου, θα ανταμειφθώ γι’ αυτό και ότι θα τραβήξω κάποιες δυσκολίες που τραβάνε άλλοι άνθρωποι οι οποίοι μεταναστεύουν μη έχοντας αυτά τα προνόμια. Υπενθύμιζα στον εαυτό μου ότι δεν με αναγκάζει κανείς να είμαι στο παιχνίδι και ότι αν θέλω να φύγω μπορώ να το συζητήσω με την παραγωγή“.

Όσον αφορά τους λόγους που τον οδήγησαν στο “Survivor”, ο ίδιος είπε: “Έπαιξε ρόλο το οικονομικό, μη κρυβόμαστε. Σίγουρα η εμπειρία, ήθελα να το δω από κοντά. Το έβλεπα με τους γονείς μου στην τηλεόραση, έβλεπα αγωνίσματα και σκεφτόμουν αν θα ήμουν καλός σε αυτό. Έκατσε τέλεια και το timing γιατί μόλις είχε τελειώσει η παράσταση “Άνδρες με τα όλα τους”, ήταν να συνεχίσουμε και ακυρώθηκε. Με είχε πιάσει μία στεναχώρια, έλεγα “Τι θα κάνω με τη δουλειά μου;”, “Πώς θα καλύψω τα έξοδά μου;” . Ήρθε μπαμ όταν τελείωσε το θέατρο και είπα ότι είναι σημάδι από τον Θεό“.

Το “Survivor” ήταν, σύμφωνα με όσα ανέφερε, η εντονότερη εμπειρία της μέχρι τώρα πορείας του: “Τελείωσε ο τελικός και δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω τι έχει συμβεί, το μυαλό μου ήταν χαμένο. Ήταν τρομερό το συναίσθημα, ίσως ήταν το πιο έντονο πράγμα που έχω ζήσει ποτέ στη ζωή μου, ειδικά ο τελικός, ήμουν τόσο συγκεντρωμένος“.

Για τον Ντάνιελ Νούρκα είναι πολύ σημαντικό να ξεχνάμε από πού προερχόμαστε: “Για μένα, για να προχωρήσεις πρέπει να θυμάσαι πάντα από πού ξεκίνησες, ποιος είσαι και πού πας. Να μην ξεχάσεις ποτέ από πού ξεκίνησες. Σίγουρα θα χαθείς στη διαδρομή αν δεν θυμάσαι από πού ξεκίνησες, ποιος ήσουν, ποιος σε βοήθησε στην αρχή. Αυτά είναι πράγματα τα οποία πολλοί τα ξεχνάνε“.

Εκείνος από πού ξεκίνησε; Ο Ντάνιελ Νούρκα απάντησε πάνω σε αυτό: “Ξεκίνησα χωρίς κανένα μέσο. Το “χωρίς κανένα μέσο” είναι πολύ ψεύτικο γιατί πρακτικά κανείς δεν τα κάνει όλα μόνος του. Ο καθένας έχει τους γονείς του, τους φίλους του, έναν δάσκαλο, έναν γνωστό. Το “μόνος σου, μόνο σου” είναι λίγο ουτοπικό να το λες. Θυμάμαι το χωριό μου στην Αλβανία, το θυμάμαι. Έμεινα εκεί δυο χρόνια αλλά το θυμάμαι επειδή πήγαινα τα καλοκαίρια, μέχρι που η γιαγιά μου πέθανε. Η ανάμνηση που έχω από το χωριό είναι τα καλοκαίρια, πολύ ωραία, ξέγνοιαστες στιγμές“.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-07-03 16:52:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button