Ελλάδα

Νικητής επιστρέφει στην Ελλάδα ο μικρός Γιάννης Παπαστεφανάκης

Επιστρέφει νικητής στην Ελλάδα ο μικρός Γιαννάκης, μετά την επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στις ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα ολοκλήρωσε τον απαραίτητο κύκλο φυσιοθεραπειών που έπρεπε να κάνει στο Saint Louis Children’s Hospital, όπου πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές εβδομάδες η εγχείρηση, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της σπαστικότητας, που δεν του επέτρεπε να περπατήσει.

Σήμερα Τετάρτη (9/10), ο Γιάννης Παπαστεφανάκης και η οικογένειά του θα μπουν στο αεροπλάνο και θα πάρουν τον δρόμο της επιστροφής για τη Θεσσαλονίκη, όπου είναι η μόνιμη πλέον κατοικία της οικογένειας, για να φτάσουν μέσω Φρανκφούρτης την Πέμπτη (10/10).

Μέχρι στιγμής, τα πράγματα φαίνεται πώς πηγαίνουν προς τον σωστό δρόμο, με τον Γιάννη να κάνει τα πρώτα του βήματα, δίνοντας την υπόσχεση στον Μπράντον Τόμας, με τον οποίο έχουν αναπτύξει ιδιαίτερη σχέση, ότι θα επιστρέψει στην Τούμπα.

Μάλιστα, ο μικρός Γιαννάκης είχε εκφράσει παλαιότερα την επιθυμία του να εκτελέσει ένα πέναλτι στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, μόλις καταφέρει να σταθεί στα πόδια του και να περπατήσει.

Η πρόσφατη συνέντευξή του στη «Ζούγκλα»

Πολύ πρόσφατα, ο Γιάννης Παπαστεφανάκης είχε μιλήσει αποκλειστικά στο ..gr για το χειρουργείο, που θα του αλλάξει τη ζωή, την αποθεραπεία του στις ΗΠΑ, τα πρώτα του βήματα και την αγαπημένη του ομάδα.

«Θα παραμείνω εδώ για ακόμη πέντε ημέρες. Η αποθεραπεία μου κυλάει πάρα πολύ καλά και ανυπομονώ να γυρίσω για να συνεχίσω στην Ελλάδα τη σκληρή δουλειά» είχε πει με το χαμόγελο να φωτίζει το πρόσωπό του.

Υπογραμμίζουμε ότι στα βραβεία του ΠΣΑΠΠ του 2023 ο Γιάννης Παπαστεφανάκης βραβεύτηκε μαζί με τον αδερφό του, Ευθύμη, συγκινώντας όλους με τα λόγια του.

Συγκεκριμένα όταν πήρε τον λόγο, ανέφερε ότι «αυτό που έζησα στο Πανθεσσαλικό ήταν πολύ ωραίο, χάρηκα πάρα πολύ γιατί πήγα να πάρω μία φανέλα για τον αδερφό μου και ήταν αφορμή για να γνωρίσω από κοντά τους παίκτες της ΑΕΚ. Ήταν μία ξεχωριστή εμπειρία για μένα και θα ήθελα να πω στους φιλάθλους να μην φοβούνται να πηγαίνουν στο γήπεδο με το χρώμα της δικής τους ομάδας».


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-09 11:18:49

Back to top button