Ελλάδα

Νεκρός βρέθηκε ο 69χρονος που αγνοούνταν στην παραλία της Αγίας Άννας στην Εύβοια

Νεκρός εντοπίστηκε ο 69χρονος άνδρας που αγνοούνταν στην παραλία της Αγίας Άννας στην Εύβοια, όπου βρισκόταν για διακοπές.

Αναφορικά με τις έρευνες προς εντοπισμό του 69χρονου που πραγματοποιήθηκαν υπό τον συντονισμό του Ε.Κ.Σ.Ε.Δ./Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Αγίας Άννας Μαντουδίου από τις βραδινές ώρες την 22-06-2024, έχει γίνει γνωστό ότι ο 69χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του τις απογευματινές ώρες χθες, 25-06-24, από ένα επαγγελματικό αλιευτικό (Ε/Π-Α/Κ) σκάφος, στην προαναφερθείσα θαλάσσια περιοχή.

Ο άντρας ανασύρθηκε από έτερο Ε/Π-Α/Κ σκάφος, στο οποίο επέβαιναν στελέχη της Λιμενικής Αρχής και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από τον Λιμενικό Σταθμό Μαντουδίου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Συμφώνα με πληροφορίες του evima.gr, τα προσωπικά αντικείμενα του 69χρονου, όπως και το αυτοκίνητό του βρέθηκαν στην παραλία της Αγίας Άννας.




Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-26 17:37:33

Back to top button