Auto

Να ποιες βελτιώσεις θα έχει το ανανεωμένο Kia Sportage [video]

Το Kia Sportage 5ης γενιάς παρουσιάστηκε το 2021 και κατά τα ειωθότα, έφτασε πλέον η ώρα για facelift. Παρότι έχει αιχμηρή σχεδίαση και θα μπορούσε να σταθεί άνετα για 1-2 χρόνια ακόμα, ο ολοένα αυξανόμενος ανταγωνισμός επιτάσσει μια αισθητική ανανέωση, ώστε να κρατηθεί επίκαιρο και να ξανακεντρίσει το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού.

Το φρεσκαρισμένο Kia Sportage αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα τον Νοέμβριο, με τα πρώτα αυτοκίνητα πελατών να παραδίδονται με τη νέα χρονιά. Η κορεατική εταιρεία παρουσιάζει ένα πρώτο βίντεο, που αφήνει υπόνοιες για το πώς θα κινηθεί σχεδιαστικά το νέο μοντέλο. 

Κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει το τρέχον Kia Sportage για άτολμη σχεδίαση, αλλά πλέον θα εναρμονιστεί με τα νέα σχεδιαστικά ήθη της φίρμας

Το teaser βίντεο αποκαλύπτει ότι τα φωτιστικά σώματα πλέον ενσωματώνουν τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της Kia, την οποία πρωτοείδαμε στο EV9 κι ευθυγραμμίζει οπτικά όλη την γκάμα με τα ηλεκτρικά μοντέλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Του έκλεψαν δύο KIA Sportage μέσα σε ένα μήνα!

Το μπροστινό μέρος φαίνεται τώρα πιο μυώδες, χάρη σε ένα πιο αιχμηρό κάθετο ζευγάρι φώτων και την ανανεωμένη μάσκα. Στο προφίλ δεν έχουν αλλάξει πολλά, αλλά το πίσω μέρος έχει LED φώτα για μια πιο καθαρή και μοντέρνα εμφάνιση. 

Ενώ το teaser κρατά την καμπίνα μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, προηγούμενες κατασκοπευτικές λήψεις έχουν ήδη αποκαλύψει ότι θα φέρει νέο ταμπλό με μεγάλη καμπύλη οθόνη, διαφορετικά χειριστήρια και τιμόνι δύο ακτίνων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: Kia Sportage 1.6T 150 PS 6MT 2WD 48V

Εκτός από τις αλλαγές στην εμφάνιση και τις τεχνολογικές αναβαθμίσεις, το νέο Sportage θα διατηρήσει τα ίδια μηχανικά μέρη, κοινά με το Hyundai Tucson. Δεν γνωρίζουμε αν η σειρά των κινητήρων θα περιλαμβάνει κι επιλογή ντίζελ, πέρα από τα mild, full και plug-in hybrid σύνολα βενζίνης.

Kia Sportage

Στα πλαίσια των ενεργειών προώθησης, η Kia ανακοίνωσε επίσης μια συνεργασία με το Netflix για να παρουσιάσει τα μοντέλα της στη δεύτερη σεζόν της παγκόσμιας επιτυχίας «Squid Game».

 




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-24 19:40:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button