Showbiz

Ναταλία Δραγούμη: “Θεωρώ ότι η σάτιρα πρέπει να προσαρμόζεται στην εποχή… |


Με αφορμή τη συμμετοχή της στο νέο σίριαλ της ΕΡΤ, “Αρχελάου 5”, η Ναταλία Δραγούμη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Καλημέρα είπαμε” και τοποθετήθηκε σχετικά με την σάτιρα και τα όριά της.

Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε αρχικά πως “Στη σειρά αυτή, στο κομμάτι του ρόλου μου και του καναλιού, υπάρχει σαφέστατα η σάτιρα της τηλεοπτικής πραγματικότητας. Εγώ πιστεύω πως αν η σάτιρα γίνεται σωστά, είναι ωραία και υπάρχει πάντα. Απο τον Αριστοφάνη υπήρχε και οι ελληνικές ταινίες σατίριζαν”.

Σε συνέχεια των δηλώσεών της, η Ναταλία Δραγούμη σημείωσε πως “Εγώ θεωρώ ότι η σάτιρα πρέπει να προσαρμόζεται στην εποχή της. Η εποχή μας δε σηκώνει χιούμορ με τον χοντρό και τον λιγνό. Αυτό ισχύει αν δημιουργήσουμε κάτι τώρα. Το παλιό δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Πρέπει να δεχτούμε ότι οι εποχές αλλάζουν. Διαφωνώ κάθετα όταν είπαν να βγει ο στίχος από το τραγούδι ‘Αδωνις’. Διαφωνώ κάθετα, υπάρχει εξέλιξη”.

“Απλώς η σάτιρα που δημιουργείται τώρα έχει άλλους κανόνες. Η σάτιρα είναι ένα είδος πάρα πολύ ωραίο αλλά ένα είδος που δεν μπορούν να το κάνουν όλοι. Συγκεκριμένοι άνθρωποι μπορούν να το κάνουν. Είναι η μοναδική πλευρά που μπορούμε να δώσουμε χιούμορ στα πολύ σοβαρά πράγματα” κατέληξε η ηθοποιός.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-21 13:37:00

Back to top button