Showbiz

Ναταλία Γερμανού: “Όποιος με βλέπει και ξερνάει, αλλάζει κανάλι” |


Το πολύκροτο θέμα της Ματούλας Ζαμάνη συζητήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Καλύτερα δε Γίνεται” με τη Ναταλία Γερμανού να κάνει μια τοποθέτηση που αφορά την ίδια αλλά και τη γενικότερη αισθητική του τηλεοπτικού κοινού.

“Αυτή την κίνηση που έκανε η Ματούλα Ζαμάνη να πετάξει την μπλούζα της, δεν την έκανε εκείνη την ημέρα, την έκανε όλο το καλοκαίρι, σε όλες τις συναυλίες της, απλά δεν ξέρω πώς ανακαλύφθηκε τώρα. Σε όποιον αρέσει… Κανένας δεν υποχρεώνει. Η Ματούλα Ζαμάνη δεν υποχρεώνει κανέναν να του αρέσει. Ο κόσμος όμως που είναι εκεί, γουστάρει που είναι εκεί, γιατί του αρέσει αυτό που βλέπει και για τη φωνή της γιατί μην ξεχνάμε, είναι τραγουδίστρια” σημείωσε η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή της και συνέχισε την τοποθέτησή της λέγοντας πως:

“Η ζωή δεν είναι οι κοιλιακοί, δεν είναι το overweight, η ζωή είναι ό,τι μας κάνει να νιώθουμε υγιείς, ασφαλείς και χαρούμενοι. Ο καθένας ξεχωριστά. Επίσης η αισθητική είναι κάτι πάρα πολύ υποκειμενικό. Εγώ αυτή τη στιγμή, που υπάρχω και υφίσταμαι ως παρουσιάστρια, μπορεί να προσβάλλω την αισθητική μεγάλου μέρους των τηλεθεατών. Γι’ αυτό υπάρχει το τηλεκοντρόλ, όποιος με βλέπει και ξερνάει, αλλάζει κανάλι”.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-05 17:05:00

Back to top button