Γυναίκα

Νατάσα Μποφίλιου: «Τα βράδια κοιμάμαι πάρα πολύ ωραία» λέει για τις επιθέσεις από τα social media

Για τις κατά καιρούς επικρίσεις που δέχεται για τις εμφανίσεις της μίλησε η Νατάσα Μποφίλιου στο «Buongiorno» με τη Φαίη Σκορδά.

Η Νατάσα Μποφίλιου αναφέρθηκε επίσης, στην εκπομπή «Buongiorno» με τη Φαίη Σκορδά για την αγάπη που έχει το κοινό στη μουσική της.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια τόνισε μάλιστα πως οι άνθρωποι που έρχονται στις συναυλίες της, της εμπιστεύονται με έναν τρόπο την ψυχή τους:

«Είναι μία ευθύνη. Είναι κάτι που απολαμβάνουμε πάρα πολύ. Ο κόσμος αγάπησε το ρεπερτόριό μας, ταυτίστηκε με τις αγωνίες και τις ανησυχίες μας. Έχουμε φτιάξει στις συναυλίες μας ένα ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά, για τους μεγαλύτερους ανθρώπους, για εμάς τους ίδιους. Το να βγαίνεις στην σκηνή και να βλέπεις ανθρώπους της φυλής σου, είναι μία πολύ απαραίτητη συνθήκη ασφαλείας για να δημιουργήσεις και να επικοινωνήσεις».

«Τα τραγούδια μας θέλουν να γεμίζουν τον άνθρωπο που τα ακούει. Αν διηγούμαστε μία πικρή ιστορία, να παίρνει δύναμη, να λέει ”θα στηλωθώ στα πόδια μου και θα προχωρήσω παρακάτω”».

«Τα βράδια κοιμάμαι πάρα πολύ ωραία»

Στη συνέχεια η Νατάσσα Μποφίλιου αναφέρθηκε στα σχόλια και τις επιθέσεις που έχει δεχτεί.

«Δεν βιώνω την επίθεση προσωπικά. Ξέρω πως πίσω από το πρόσωπο είναι η επίθεση στην άποψη. Επειδή είμαι σίγουρη με τις απόψεις μου και νιώθω καλά με αυτές, δεν το βιώνω προσωπικά».

«Είναι μία αντίληψη ότι θέλουμε να βλέπουμε τους ανθρώπους όπως εμάς μας κάνουν. Αυτό είναι κάτι που έχουμε αγωνιστεί πολύ για να το βγάλουμε από πάνω μας, να ξεπεράσουμε παλιές και μπανάλ σκέψεις».

 

«Σημασία έχει πως κοιμάσαι το βράδυ, πως νιώθεις για τον εαυτό σου εσύ και οι άνθρωποι που έχεις επιλέξει γύρω σου. Τα βράδια κοιμάμαι πάρα πολύ ωραία, νιώθω περήφανη και ευτυχισμένη που έχω φτιάξει μία ζωή που με εμπεριέχει ακέραιη και σε μία ολότητα. Προσέχω τη διατύπωση όσων λέω, ότι αυτό που έχει πει ακούγεται όπως θέλω να ακουστεί».

Τι είπε για την πολιτική

Σε ερώτηση για τον αν έχει σκεφτεί ποτέ να ασχοληθεί με την πολιτική, η Νατάσα Μποφίλιου απάντησε:

«Δεν το έχω σκεφτεί, μου έχει γίνει πρόταση να κατέβω στην πολιτική. Είμαι ένα βαθιά πολιτικοποιημένο ον. Η πολιτική είναι ζωή. Θεωρώ τον εαυτό μου ενταγμένο στο κίνημα, τις συλλογικότητες και σε έναν οργανωμένο αγώνα».

 

«Είχα μάθει μέσα από την οικογένειά μου να λειτουργώ σε ομάδες. Είχα μάθει να κάνω παραχωρήσεις, να είμαι αλληλέγγυα, να σκέφτομαι τον εαυτό μου ως σύνολο. Οι περισσότεροι άνθρωποι είμαστε βαθιά επηρεασμένοι από τον τρόπο που έχουμε μεγαλώσει».

Ποιος είναι η «ήρεμη δύναμη»

«Μεγαλώσαμε σε ένα σπίτι επιβράβευσης, αλλά και παρατήρησης. Είναι σημαντικό για εμάς, γιατί ότι κι αν σκεφτόμασταν να κάναμε, οι γονείς μάς έλεγαν ”πάμε”. Ο σύντροφός μου είναι ήρεμη δύναμη, είναι αυτό ακριβώς που χρειάζομαι. Θα έλεγε να πάμε, αλλά… να δούμε πού θα πάμε. Η οικογένειά μου θα έλεγε απλά ”πάμε”», αποκάλυψε η Νατάσα Μποφίλιου στο «Buongiorno» και στη Φαίη Σκορδά.

 

«Όταν μεγαλώνουμε γινόμαστε πιο διστακτικοί. Δεν θέλω να διστάζω. Θέλω να κρατήσω αυτή την ελαφρότητα και το ”πάμε”».

Η μουσική του Μίκη Θεοδωράκη

Τέλος, η Νατάσσα Μποφίλιου μίλησε για το αφιέρωμα του «Μελωδία 99,2» στον αξέχαστο Μίκη Θεοδωράκη, τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στο Ηρώδειο.

 

«Μέσα από τη μουσική του Μίκη Θεοδωράκη γινόμαστε όλοι όσοι δουλεύουμε το αφιέρωμα καλύτεροι άνθρωποι. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σπουδαίο από τα να δημιουργείς και μέσα από αυτό να συγκινείσαι και να γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος. Αυτή είναι η κληρονομιά του Μίκη Θεοδωράκη, κι είναι πάνω από το τεράστιο και οικουμενικό έργο του, αυτό είναι πάνω απ’ όλα. Παίρνουμε κάτι από το δέος και την ιερότητα που έχει αυτό ως πράξη. Ευχόμαστε να καταφέρουμε να το μεταφέρουμε», είπε.

To άρθρο Νατάσα Μποφίλιου: «Τα βράδια κοιμάμαι πάρα πολύ ωραία» λέει για τις επιθέσεις από τα social media δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-10 19:40:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button