Showbiz

Νατάσα Εξηνταβελώνη: Από τον «Παράδεισο των κυριών» στην αγκαλιά του Πάνου Βλάχου – Το who is who της ηθοποιού

Ο ηθοποιός Πάνος Βλάχος και η συνάδελφός του Νατάσα Εξηνταβελώνη, που συμμετέχει στη σειρά «Ο Παράδεισος των κυριών», ζουν έναν δυνατό έρωτα.

«Αν υπάρχει παράδεισος, τότε είναι στα μάτια σου…» λέει ένα διαχρονικό άσμα της Νατάσας Θεοδωρίδου, που φαίνεται να ταιριάζει πολύ στην περίπτωση της συνονόματής της ηθοποιού Νατάσας Εξηνταβελώνη.

Ο Πάνος Βλάχος και η Νατάσα Εξηνταβελώνη ταξίδεψαν πρόσφατα στη Μήλο και απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό του περιοδικού ΟΚ! σε τρυφερά ενσταντανέ στο λιμάνι του νησιού.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και περίπου δύο χρόνια ωστόσο φροντίζει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Πάνος Βλάχος και η Νατάσα Εξηνταβελώνη είναι άνθρωποι χαμηλού προφίλ και έχουν αποφασίσει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κάτι που έχουν καταφέρει εν μέρει.

Παράλληλα οι δύο ηθοποιοί δεν συνηθίζουν να κάνουν δημόσιες εμφανίσεις σε μέρη όπου γνωρίζουν ότι θα είναι κάμερες και φωτογράφοι.

Να θυμίσουμε πως το 2023 είχε κυκλοφορήσει δημοσίευμα που μιλούσε για χωρισμό του ζευγαριού. Είτε χώρισαν και επανασυνδέθηκαν είτε δεν χώρισαν ποτέ, οι δύο ηθοποιοί είναι ζευγάρι και μάλιστα από τα πιο ερωτευμένα.

Λίγα λόγια για την Νατάσα Εξηνταβελώνη

Η Νατάσα Εξηνταβελώνη ανήκει στην νέα γενιά ηθοποιών και έχει καταφέρει με το ταλέντο της να ξεχωρίσει και να δουλεύει με μεγάλη επιτυχία στο θέατρο και την τηλεόραση, παρόλο που οι εποχές για το επάγγελμα του ηθοποιού δεν είναι και οι καλύτερες.

Γεννημένη στην Αθήνα στις 21 Ιουλίου του 1991, μεγάλωσε στο Περιστέρι, όπου ζει μέχρι και σήμερα, έχοντας τους ίδιους κολλητούς από το σχολείο, που δεν είναι ηθοποιοί, γεγονός που την κρατά γειωμένη. Η ίδια συνειδητοποίησε την επιθυμία της να ασχοληθεί με την υποκριτική την περίοδο που σπούδαζε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

«Όταν σκέφτηκα να δοκιμάσω το θέατρο, σπούδαζα ήδη στο Παιδαγωγικό. Έδωσα εξετάσεις στο Εθνικό με μια διάθεση πειραματισμού. Σκεφτόμουν “πάμε να το δούμε και αυτό”, και πέρασα. Τα χρόνια του Εθνικού έμαθα πάρα πολλά, ζούσα σε πυρετώδεις ρυθμούς. Τελειώναμε τις πρόβες στις 2 το βράδυ και στις 10 το πρωί είχαμε μάθημα. Μου έδωσαν πάρα πολλά και οι καθηγητές και οι συμφοιτητές μου, πήρα πολλά ερεθίσματα. Ουσιαστικά έγινε ένα ψυχικό “κλικ” εκεί μέσα και έκτοτε δεν γύρισα ποτέ πίσω» έχει αναφέρει παλιότερα περιγράφοντας την πορεία της στον χώρο.

Μετά τη σχολή έπαιξε στο θέατρο. Μπήκε στην ομάδα του Δημήτρη Λάλου και ανέβασαν τη «Στέλλα με τα κόκκινα γάντια» και την «Αρρώστια της νιότης». Εκεί έμαθε την έννοια της ομάδας, την αίσθηση του κοινού οράματος αλλά και τη σημασία του να δημιουργείς πράγματα μόνος σου, μέσα στο σύνολο. Αργότερα ήρθαν και άλλες συνεργασίες στο σανίδι, όπως με την Αντζελα Μπρούσκου, ενώ γνωστή στο ευρύ κοινό έγινε (φυσικά!) μέσα από την τηλεόραση και τον ρόλο της στο σίριαλ «Ταμάμ», όπου γνώρισε και μία από τις κολλητές της στον χώρο, τη Λίλα Μπακλέση. Επίσης έχει συμμετάσχει στις σειρές «Κάνε γονείς να δεις καλό», «Μάνα X Ουρανού», «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και «Τα καλύτερά μας χρόνια».

Μια περίοδο η Νατάσα Εξηνταβελώνη δοκίμασε τις δυνάμεις της και στο διαδίκτυο, όπου εξελίχθηκε σε viral φιγούρα, αφού ως… δασκάλα (που έχει σπουδάσει) παρέδιδε μαθήματα γραμματικής και συντακτικού, σκορπίζοντας άφθονο γέλιο με τις ατάκες της. «Η “δασκάλα” προέκυψε από ένα παιχνίδι. Επαιζα και τα έστελνα σε φίλους μου. Κάπως από τύχη έκανα ένα βίντεο δημόσιο και έγινε το… μπαμ. Ο κόσμος δεν καταλάβαινε στην αρχή αν αυτό είναι ρόλος ή όχι, και αυτό ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρον για μένα, ήταν σαν κοινωνικό πείραμα. Ολη αυτή η εμπειρία οδήγησε σε μια παράσταση στο six d.o.g.s» είχε εξηγήσει στο παρελθόν η ηθοποιός.

Αγαπάει το διάβασμα και τη λογοτεχνία, ενώ όταν δεν βρίσκεται στο πλατό των γυρισμάτων βλέπει ταινίες.

«Είμαι ένα κορίτσι από το Περιστέρι, το οποίο επιζητά αρκετά τη σταθερότητα. Και νομίζω πως γι’ αυτό το λόγο με έχει γοητεύσει η τέχνη γιατί είναι η επανάσταση που κάνω ως ένα λαϊκό, mainstream και βαρύ – σε πολλά επίπεδα άτομο» είχε αποκαλύψει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Η πρόταση για την τηλεόραση ήρθε σαν «Μάνα Χ Ουρανού» κάνοντας το όνειρό της πραγματικότητα.

Τον Μάϊο του 2022, έκανε το ντεμπούτο της στο Φεστιβάλ των Καννών, πρωταγωνίστρια του «Dodo», της νέας ταινίας του Πάνου Κούτρα.

Και μπορεί η πιο συγκινητική στιγμή της στις Κάννες να ήταν η προβολή του Dodo που τους έκανε όλους να δακρύσουν από χαρά, όμως η Νατάσα Εξηνταβελώνη έχει μία ακόμα στιγμή να θυμάται. Τη συνάντησή της με τον Mads Mikkelsen. Ο ενθουσιασμός της ήταν μάλιστα τέτοιος που έβγαλε μαζί του αναμνηστική φωτογραφία και δήλωσε αστειευόμενη στα social media της ότι θέλει να τον παντρευτεί.

Για την εμπειρία της στο Φεστιβάλ των Καννών η ίδια είχε μιλήσει στο περιοδικό ΟΚ! όπου αποκάλυψε τη γνωριμία με τον Tom Hanks και με τον Mads Mikkelsen.

«Ήταν όντως φαντασμαγορικό και κάπως πρωτόγνωρο για μένα, μια και δεν είχα αντίστοιχη εμπειρία. Στις Κάννες έβλεπα συνεχώς γύρω μου ηθοποιούς, καλλιτέχνες, σκηνοθέτες. Για παράδειγμα, δεν είχα δει τον Tom Hanks στην Αντίπαρο όπου πήγαινα κάθε καλοκαίρι και τον είδα στις Κάννες όταν βρεθήκαμε καλεσμένοι στο ίδιο τραπέζι.

Όλο αυτό είχε την αίσθηση πως έρχεσαι πιο κοντά σε αυτούς τους ανθρώπους που θαυμάζεις και φαίνονται απροσπέλαστοι και ξαφνικά τους βλέπεις δίπλα σου. Το Φεστιβάλ των Καννών είναι μια γιορτή του σινεμά όπου όλοι έχουν θέση εκεί κι αυτό είναι ελπιδοφόρο και ενωτικό. Είδα τον Mads Mikkelsen. Τον λατρεύω πραγματικά, αγαπώ τις ταινίες του, από Το κυνήγι μέχρι την τελευταία που έκανε.

Εννοείται πως του μίλησα και βγάλαμε φωτογραφία. Αντέδρασα όπως ακριβώς μια θαυμάστριά του –που είμαι– και όχι όπως ένας συνάδελφος προς συνάδελφο. Εκείνη τη στιγμή ήμουν η Νατάσα που τον παρακολουθεί χρόνια. Είχα αρκετά υπερβολική αντίδραση, ενώ εκείνος ήταν πιο γήινος.»

Η Νατάσα Εξηνταβελώνη είναι ένα φρέσκο κορίτσι που δεν περνάει με τίποτα απαρατήρητo. Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram δεν διστάζει να τσαλακωθεί, να περάσει κοινωνικά μηνύματα και να στηρίξει τον πολιτισμό σε καιρούς δύσκολους.

Στη σειρά εποχής στον Alpha «Ο Παράδεισος των Κυριών» -που ολοκληρώθηκε πρόσφατα- η  Νατάσα Εξηνταβελώνη είχε πρωταγωνιστικό ρόλο και έκλεψε τις εντυπώσεις με την ερμηνεία της.

Η Νατάσα Εξηνταβελώνη  αγαπά τη φύση ενώ έχει κι έναν σκύλο!

Είναι σίγουρα ένας άνθρωπος που έχει πολλά πράγματα να πει.

Πέρα όμως από τα επαγγελματικά της, φροντίζει να διασκεδάζει τον κόσμο μέσα από τα social media όπου ανεβάζει κωμικά βιντεάκια.

Ένα από αυτά, με τίτλο «Ερωτική απογοήτευση» έχει γίνει viral σε χρόνο ρεκόρ και πραγματικά αξίζει να το δείτε.

Η Νατάσα Εξηνταβελώνη είχε αποθεωθεί από τους χρήστες των social media για μία φωτογραφία που ανήρτησε στο Instagram με «αντρικό» στήθος.

Στην αρχή είχε ανεβάσει την εν λόγω φωτογραφία έχοντας καλύψει τις θηλές της με λευκό χρώμα ωστόσο το αυστηρό και μεροληπτικό βλέμμα του Instagram την έκρινε ως άσεμνη και την «κατέβασε».

Η ίδια βρήκε τον τρόπο να καταφέρει να κρατήσει τη φωτογραφία της στην πλατφόρμα. Δεν χρειαζόταν πολλά, απλά το γυναικείο της στήθος να γίνει αντρικό.

«Αυτή ήταν αρχικά μια εικόνα που τραβήχτηκε από τη φίλη και υπέροχη καλλιτέχνιδα Δέσποινα Σπύρου στη Βουλιαγμένη, με το κορίτσι γυμνό στο νερό. Για εμένα ήταν μια εικόνα αγάπης, μελαγχολίας, ελπίδας μετά τη θλίψη και ένα σύμβολο ρευστότητας», είχε αναφέρει η Νατάσα Εξηνταβελώνη.

Η Νατάσα Εξηνταβελώνη διαθέτει έναν λογαριασμό στο Instagram που μετρά 94.7K followers και είναι ιδιαίτερα ενεργή, ανεβάζοντας συχνά όμορφα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της αλλά και τα επαγγελματικά της.

Πάρτε μια γεύση…

 

 

 

 




Δημοσιεύτηκε ! 2024-07-03 17:30:41

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button