Γυναίκα

Νανά Παλαιτσάκη: Η συγκλονιστική της εξομολόγηση για το περιστατικό με τον γιο της

Η Νανά Παλαιτσάκη βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Τρίτης 7/5 στην εκπομπή του Open «Πρωινό Σου Σού» με την Ελένη Τσολάκη και μίλησε μεταξύ άλλων για την πορεία της στη δημοσιογραφία και το τέλος της συνεργασίας της με το «Mega Καλημέρα», το οποίο έριξε οριστικά αυλαία στην πρωινή ζώνη του Mega.

Η Νανά Παλαιτσάκη αναφερόμενη στη μητρότητα και στη σχέση με το γιο της, περιέγραψε μερικές από τις πιο έντονες στιγμές, αλλά και την απόφασή της να απευθυνθεί σε ψυχίατρο.

Αρχικά, η Νανά Παλαιτσάκη είπε: «Θέλω να μου πεις, τι κάνει ένα γονιός, μάνα ή πατέρας, όταν ο γιος σου παρουσιάζει τη μηχανή έξω από το σπίτι και σου λέει: “Φεύγω με τη μηχανή και πάω Γερμανία”. Έκανε ταξίδι Ελλάδα – Γερμανία μέσα από τις Άλπεις με διάφορες καιρικές συνθήκες. Τι κάνει για να το διαχειριστεί αυτό μια μάνα; Πήγα σε ψυχίατρο γιατί ήμουν άνθρωπος που οδηγούσε μηχανή».

Στην συνέχεια, η γνωστή δημοσιογράφος πρόσθεσε: «Τι να κάνω… να βγω να κάνω την ψύχραιμη και να λέω: “Τι ωραία, πήρε το παιδί μου μηχανή”. Ο ψυχίατρος μου είπε να το διαχειριστώ, ότι πρέπει να το σκεφτώ πολύ ψύχραιμα και σε όλη μου τη ζωή τα μεγάλα γεγονότα ψύχραιμα τα διαχειρίζομαι. Είχα το θράσος να παίρνω τον γιο μου τηλέφωνο και να μην απαντάει και να επιμένω. Και να μου λέει μετά: “Είσαι ηλίθια; Είμαι πάνω στη μηχανή και να σου απαντήσω να σου πω τι;”».

Δείτε το βίντεο:


Δημοσιεύτηκε ! 2024-05-07 19:30:20

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button