Showbiz

Νίκος Πουρσανίδης: “Φοβάμαι περισσότερο για την οικογένειά μου – Αν δεν έχω… |


Καλεσμένος στο “Καλύτερα Αργά” βρέθηκε ο Νίκος Πουρσανίδης το βράδυ της Παρασκευής και μίλησε στην Αθηναΐδα Νέγκα σχετικά με τον γιο του και την υπομονή που του έχει καλλιεργήσει, τις σκέψεις του να αλλάξει επάγγελμα αλλά και για ποιο λόγο οι φίλοι του τον επικρίνουν σχετικά με τη συμπεριφορά που δείχνει στη γυναίκα του.

Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε αρχικά πως “Θα μπορούσα να πω ότι βαριέμαι σχεδόν τα πάντα. Βαριέμαι αν πρέπει να εξηγήσω κάτι πάρα πολλές φορές, αν πρέπει να πω σε κάποιον ότι κάτι με ενοχλεί και να το επαναλαμβάνω συνέχεια. Δεν βαριέμαι τόσο πολύ με τον γιο μου σε αυτό το πράγμα και επειδή δε βαριέμαι ο γιος μου εκμεταλλεύεται αυτό το πράγμα. Δε βαριέμαι να απαντάω στα ‘γιατί’. Σε κάποιες ανησυχίες που έχει ο γιος μου, όπως η απόσταση της γης από τον ήλιο, δεν μπορώ να βάλω φαντασία. Επειδή έχω σφαιρικές γνώσεις, του απαντάω σε πάρα πολλά πράγματα”.

Στη συνέχεια της συζήτησης η δημοσιογράφος ρώτησε τον Νίκο Πουρσανίδης σχετικά με τους φόβους του, με τον ίδιο να διαμηνύει πως “Τώρα πια φοβάμαι πιο απτά πράγματα. Φοβάμαι περισσότερο για την οικογένειά μου, για το αν θα αντεπεξέλθω και αν μπορώ εγώ να τους παρέχω μια ασφάλεια. Από μια θέση ευθύνης πια. Έχω φτάσει σε ένα επίπεδο που αν δεν έχω δουλειά ως ηθοποιός, θα κάνω κάτι άλλο και δεν με νοιάζει. Το μέλημα μου είναι να είμαι ένας πολύ καλός επαγγελματίας και από εκεί και πέρα να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για εμένα και τους αγαπημένους μου… Φαίνομαι ένας άνθρωπος με ηρεμία και υπομονή αλλά δεν είμαι καλός στο να διαχειρίζομαι τις σκέψεις μου και να είμαι ήρεμος για εμένα”.

Επιπλέον, η Αθηναΐς Νέγκα ρώτησε τον ηθοποιό αν θεωρεί πως έχει και γυναικεία και αντρική πλευρά, με τον ίδιο να απαντά: “Αυτό μου το έχουν πει γυναίκες, ότι σκέφτομαι με έναν τρόπο που είναι περισσότερο γυναικείος. Η γυναίκα μου, Κατερίνα, μου λέει ότι την έριξα απαγγέλλοντας της Ρεμπώ και παίζοντας ακορντεόν που είχα μάθει για την ταινία του Αγγελόπουλου. Ρομαντικά! Δεν γίνεται να γκρεμιστεί ο μύθος γιατί ακόμα της γράφω. Ακούω πολύ συχνά από φίλους μου ότι χαλάω τη πιάτσα για τον τρόπο που συμπεριφέρομαι στη γυναίκα μου. Ενώ κάνω αυτά δουλεύω και παράλληλα θα πλύνω και τα πιάτα και σιδερώνω, οτιδήποτε. Σίγουρα με αυτόν τον τρόπο περνάω και καλύτερα. Είμαι πηγαία ρομαντικός αλλά ο ρομαντισμός για εμένα δεν είναι γλυκανάλατος. Είναι κάτι πολύ δύσκολο, ειδικά στις μέρες μας” κατέληξε ο Νίκος Πουρσανίδης.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-05 07:00:00

Back to top button