Γυναίκα

Νίκος Πουρσανίδης: «Έχω ατζέντη στο εξωτερικό, είναι Ελληνίδα και είναι η γυναίκα μου»

«Εδώ και αρκετά χρόνια είναι η γυναίκα μου», εξομολογήθηκε ο Νίκος Πουρσανίδης.

Για την ενεργή καλλιτεχνική του παρουσία στο εξωτερικό καθώς και την επαγγελματική του συνεργασία με την αγαπημένη του σύζυγο μίλησε σήμερα το πρωί (26.09.2024) ο Νίκος Πουρσανίδης στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον».

«Στη νέα ξένη ταινία βρέθηκε γιατί… πήρα τον ρόλο! Έκανα οντισιόν εδώ, έχω δουλέψει σε αρκετές δουλειές στο εξωτερικό και σε αυτήν έκανα έναν πολύ ωραίο ρόλο. Στην αρχή, μάλιστα, είχε δημιουργηθεί ένα θέμα γιατί μου είχαν δώσει λάθος κείμενο και αγχώθηκαν.

“Συγνώμη, θα πρέπει όμως να το μάθεις τώρα”, μου είπε ο βοηθός και εγώ απάντησα, επειδή προσπαθώ γενικώς να κρατάω μια ψυχραιμία, “μην ανησυχείς, θα είμαι καταπληκτικός”. Η καρδούλα μου το ήξερε», ομολογεί ο ηθοποιός.

«Έχω ατζέντη στο εξωτερικό. Είναι Ελληνίδα και είναι η γυναίκα μου. Ναι, πια, εδώ και αρκετά χρόνια είναι η γυναίκα μου. Παλαιότερα είχα άλλη ατζέντισσα όταν ήμουν στο Λονδίνο. Πολλές φορές, όταν μιλάει στο τηλέφωνο για μένα, προσπαθώ να φεύγω και να μην είμαι δίπλα της. Μπορεί να πει “ποιον θέλετε; Τον Νίκο Πουρσανίδη;”, θα με κοιτάξει τότε και εγώ θα φύγω», αποκάλυψε.

«Έχω ένα υγιές άγχος για το αν θα πάει καλά, για το πως θα το διαχειριστεί εκείνη και δεν θέλω να την αγχώνω επειδή είμαι ο άντρας της», πρόσθεσε ακόμα ο Νίκος Πουρσανίδης.

To άρθρο Νίκος Πουρσανίδης: «Έχω ατζέντη στο εξωτερικό, είναι Ελληνίδα και είναι η γυναίκα μου» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-26 22:08:34

Back to top button