Γυναίκα

Νίκος Ορφανός: «Έγινα μπαμπάς για δεύτερη φορά σε ηλικία 55 ετών»

Ο Νίκος Ορφανός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού». Ο ηθοποιός μίλησε για τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του και τη γυναίκα της ζωής του.

Ο Νίκος Ορφανός δήλωσε: «Έγινα μπαμπάς για δεύτερη φορά στα 55 μου χρόνια. Η κόρη μου μου έμαθε «ποτέ μη λες ποτέ», ποτέ να μην πεις ότι είσαι κουρασμένος, ποτέ μην λες πόσα χρόνια σου απομένουν για τη σύνταξη, γιατί ξαφνικά έρχεται στη ζωή σου ένα απρόσμενο restart που πρέπει να τα δεις όλα από την αρχή, αντέχεις δεν αντέχεις. Κάθε μέρα θέλω να αγκαλιάζω τα παιδιά μου, γιατί εγώ ως παιδί δεν είχα στοργή από τους δικούς μου και μου έχει λείψει».

Ο Νίκος Ορφανός πρόσθεσε στη συνέχεια για τη σύζυγό του: «Είχα ξεγράψει πριν από 12 χρόνια ότι θα παντρευτώ, σκεφτόμουν ότι θα μείνω με τις γάτες μου και τα βιβλία μου. Και ξαφνικά ήρθε η Αντιγόνη και μου άλλαξε αυτόν τον κόσμο.

Τη γυναίκα μου την ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά, παντρευτήκαμε στους 8 μήνες. Εκτός του ότι είναι μία πολύ ωραία γυναίκα και με αγγίζει πάντα, μου αρέσει η καλοσύνη που έχει στην καρδιά της, τα μάτια της και ότι δεν σταματάει να προχωράει».

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε και στους γονείς του. «Ήταν πολύ αντίθετοι στην καλλιτεχνική μου καριέρα. Ήταν δύσκολα τα πράγματα και έπρεπε να παλέψω. Οι γονείς μου με αποδέχτηκαν όταν άρχισα να παίζω στην τηλεόραση και τους έκανα να μετανιώσουν που δεν με στήριξαν» σημείωσε χαρακτηριστικά.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-15 15:40:00

Back to top button