Αθλητικά

Νίκη Βόλου-ΑΕΛ 3-3: Διαφήμιση του ποδοσφαίρου το θεσσαλικό ντέρμπι!

Γκολ και θέαμα προσέφεραν η Νίκη Βόλου και η ΑΕΛ στο «Πανθεσσαλικό», σε ένα καταπληκτικό, θεσσαλικό ντέρμπι γεμάτο ανατροπές, ένταση, διαμαρτυρίες και αψιμαχίες, το οποίο «σφραγίστηκε» με το «αγγλικό» 3-3 και κράτησε τους φίλους των δύο ομάδων με… κομμένη την ανάσα ως το φινάλε.

Η πρωτοπόρος του Α’ Ομίλου της Super League 2 ΑΕΛ, με το απόλυτο νικών (4 στις 4) μέχρι σήμερα μπήκε στο πρώτο 20λεπτο αποφασισμένη να επιβεβαιώσει τη δυναμική της απέναντι σε έναν αντίπαλο, με τον οποίο έχει μεγάλη προϊστορία. Στο 3′ ο Ηλιάδης με κοντινή κεφαλιά και στο 18′ ο Παπαγεωργίου με προβολή απ’ το ύψος του πέναλτι έδωσαν «αέρα» δύο τερμάτων στους «βυσσινί», όμως η ομάδα της Νέας Ιωνίας δεν τα… παράτησε.

 

Στο 40′ ο Δούμτσης με δυνατό σουτ μείωσε σε 1-2, βάζοντας ξανά την ομάδα του στο ματς, για να ακολουθήσει η απόλυτη ανατροπή. Στο 60′ ο Σαποβάλοφ με «κεραυνό» μέσα απ’ την περιοχή έφερε το ντέρμπι στα ίσα, ενώ στο 70′ ο Βερνάρδος με κοντινό πλασέ έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Η ΑΕΛ αντέδρασε με τη σειρά της και στο 84′ ισοφάρισε στο τελικό 3-3, με άπιαστο σουτ του Γιάννη Πασά, ο οποίος σημείωσε το 6ο εφετινό τέρμα του στο πρωτάθλημα κι έδωσε στην ομάδα του την ευκαιρία να διατηρήσει το αήττητό της κι απόσταση 3 βαθμών απ’ τους Μακεδονικό και ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου:

ΠΑΣ Γιάννινα – Καμπανιακός 2-1

ΠΑΟΚ Β’ – Διαγόρας Ρόδου 1-2

ΠΟΤ Ηρακλής – Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 1-0

Μακεδονικός – Καβάλα 4-2

Νίκη Βόλου – ΑΕΛ 3-3

Η βαθμολογία (5η αγωνιστική)

1.ΑΕΛ 13

2.Μακεδονικός 10

.ΠΑΣ Γιάννινα 10

4.ΠΑΟΚ Β΄ 8

5.Καμπανιακός 6

6.ΠΟΤ Ηρακλής 5

.Διαγόρας Ρόδου 5

8.Νίκη Βόλου 4

9.Καβάλα 3

10.Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 2


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-21 18:52:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button