Auto

Νέο Mercedes-Benz eSprinter: Ξεκινούν οι πωλήσεις του στην Ελλάδα

Το νέο Mercedes-Benz eSprinter πρωτοπορεί στην κατηγορία των μεγάλων αμιγώς ηλεκτρικών βαν και προσφέρει προστιθέμενη αξία στους επαγγελματίες και τους διαχειριστές στόλων με την αποδοτικότητα και την ευελιξία του.

Διαθέσιμο σε δύο τύπους και μήκη αμαξώματος, τρία μεγέθη μπαταρίας και υψηλό ωφέλιμο φορτίο, το νέο eSprinter αναδεικνύεται στο ιδανικό επαγγελματικό όχημα για διάφορες χρήσεις.



Ο επαγγελματίας μπορεί πλέον να επιλέξει την βέλτιστη αυτονομία και το ωφέλιμο φορτίο ανάλογα με τις ανάγκες της δικής του επιχείρησης.

Το νέο eSprinter προσφέρεται με τρεις επιλογές μπαταρίας, ωφέλιμης χωρητικότητας 56 kWh, 81 kWh ή 113 kWh. Επιπλέον, για πρώτη φορά, θα διατίθεται και ως βάση (Cab Chassis) διευρύνοντας περαιτέρω τις επιλογές εφαρμογών αμαξώματος.

Το νέο μεγάλο βαν της Mercedes-Benz αποτελεί την ιδανική επιλογή για ένα ευρύ φάσμα απαιτήσεων επαγγελματικών μεταφορών και κινητικότητας.



Επίσης, προσφέρει για πρώτη φορά, αναβαθμισμένη ψηφιακή συνδεσιμότητα με το σύστημα πολυμέσων MBUX, πολυάριθμα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης και πλούσιο βασικό εξοπλισμό.

Το ολοκαίνουριο Mercedes-Benz eSprinter διατίθεται προς παραγγελία στην ελληνική αγορά, με την τιμή εκκίνησης να έχει οριστεί στις 67.691,60 ευρώ.



ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-07-04 15:45:53

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button