Auto

Νέο Hyundai Inster Cross, από πού πάνε για τη ζούγκλα;

Το Hyundai Inster Cross είναι ένα μοντέλο που θα θέλαμε να δούμε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, αλλά η κορεατική εταιρεία δυστυχώς δεν είναι παρούσα. Παρόλα αυτά, το Inster Cross είναι για… πρωτοσέλιδο.

Το νέο Hyundai Inster είναι το νέο μικρό 100% ηλεκτρικό πόλης από την κορεατική φίρμα, με όψη SUV, μπόλικα ακατέργαστα πλαστικά προστατευτικά, όπως στα πλευρικά μαρσπιέ και στα φρύδια των θόλων. Οπότε και αναμενόμενα σε αυτήν την έκδοση Cross ενισχύθηκε περαιτέρω η σκληροτράχηλη εμφάνισή του. Ο εμπρός και ο πίσω προφυλακτήρας έχουν πιο αδρή και γωνιώδη εμφάνιση, με μια παχιά γκρι ανθρακί λωρίδα. Τα στρογγυλά φανάρια δε, υιοθετούν μια στεφάνη στο ίδιο χρώμα.

Το Hyundai Inster είναι διαθέσιμο ήδη για παραγγελία σε κάμποσες ευρωπαϊκές αγορές είτε με 97 ίππους και μπαταρία 42 kWh είτε με 115 ίππους και μπαταρία 49 kWh

 

Το Hyundai Inster Cross εξακολουθεί να φορά τις 17άρες ζάντες του στάνταρ μοντέλου, αλλά με δικό τους, σπέσιαλ σχεδιασμό. Με το επίσημο χρώμα της παρουσίασης του αυτοκινήτου να είναι ένα πράσινο ματ, το Amazonas. Το μικρό ηλεκτρικό Hyundai διαθέτει στάνταρ μπάρες οροφής και οι Κορεάτες θα προσφέρουν προαιρετικά μια μικρή σχάρα οροφής, η οποία θα βολέψει τους φαν των outdoor activities για να μεταφέρουν τον εξοπλισμό τους.

Εσωτερικά, to Hyundai Inster Cross ντύνεται με γκρι ταπετσαρίες με ραφές σε χρώμα «λάιμ». Το ίδιο το χρώμα που έχουν και τα διακοσμητικά ένθετα του ταμπλό.

Hyundai Inster Cross

Η Hyundai δεν παρέχει τεχνικές πληροφορίες, αλλά είναι απίθανο να υπάρξει τετρακίνητη έκδοση, μιας και το αυτοκίνητο είναι προσανατολισμένο στη λεζάντα παρά στο μπαρουτοκάπνισμα εκτός ασφάλτου!

Υπενθυμίζουμε ότι η κορεατική φίρμα σε κάμποσες ευρωπαϊκές αγορές (αλλά όχι ακόμα στην Ελλάδα) δέχεται παραγγελίες για τις στάνταρ εκδόσεις. Που θα διατεθούν με δύο τεχνικές διαμορφώσεις: 97 ίπποι με μπαταρία 42 kWh και 115 ίπποι με μπαταρία 49 kWh. Με 17άρες ζάντες, η μεγάλη έκδοση δίνει μικτή αυτονομία WLTP 360 km. Εξαιρετική τιμή για ένα μικρό ηλεκτρικό με μήκος 3,82 m.

 




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-15 18:49:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button