Auto

Νέο Ecocar Yudo: Η ηλεκτροκίνηση αποκτά νόημα! (+video)

Το νέο Ecocar Yudo αποτελεί αναμφισβήτητα τον νέο έρωτα της πόλης, προσθέτοντας ιδιαίτερο χρώμα στη γκρίζα πραγματικότητα των μεγαλουπόλεων. Είναι όμορφο, ήσυχο, σβέλτο και ευέλικτο, διαθέτει δηλαδή ότι ακριβώς επιθυμεί ο σύγχρονος κάτοικος μιας μεγάλης πόλης από το νέο του αυτοκίνητο.

Μάλιστα, το τμήμα σχεδιασμού φρόντισε προκειμένου το νέο Yudo να μαγνητίζει απευθείας τα βλέμματα χωρίς δεύτερη σκέψη. Με μήκος που ξεπερνά τα 4,0 μέτρα, πλάτος 1,73 μέτρα, ύψος 1,625 μέτρα και μεταξόνιο 2,48 μέτρα, το νέο Yudo διαθέτει το κατάλληλο μέγεθος προκειμένου να παρκάρει εύκολα και να ελίσσεται παντού και ταυτόχρονα να μετακινεί με άνεση τους ενήλικες επιβάτες στο φιλόξενο και προσεγμένο εσωτερικό του.



Η πρακτικότητα άλλωστε είναι από τα βασικά προσόντα του νέου Ecocar Yudo, το οποίο διαθέτει ένα 5θυρο αμάξωμα γεμάτο ελκυστικές καμπύλες και εσωτερικά, μια 5θέσια ευρύχωρη καμπίνα για επιβάτες, καθώς και έναν πρακτικό και εύκολα εκμεταλλεύσιμο αποθηκευτικό χώρο που προσεγγίζει τα 310 λίτρα. Σημειώστε εδώ πως τα πίσω καθίσματα αναδιπλώνονται σε αναλογία 40:60 για ακόμη καλύτερη εκμετάλλευση.

Το νέο Ecocar Yudo εννοείται πως είναι συνυφασμένο -εκτός όλων των άλλων- και με την περιπέτεια, ή αλλιώς, τις σύντομες αποδράσεις μακριά από την πόλη. Τα 16,5 εκατοστά απόστασης από το έδαφος, του επιτρέπουν να κινηθεί σε ήπια κομμάτια εκτός δρόμου και να φτάσει σε εκείνη την απόμακρη παραλία, στην οποία πολλά άλλα αυτοκίνητα δεν θα καταφέρουν να προσεγγίσουν.



Σε ότι αφορά στο επίπεδο εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας, το νέο Ecocar Yudo σε αντίθεση με πολλά άλλα ανταγωνιστικά μοντέλα χαρακτηρίζεται πλήρες, διαθέτοντας μεταξύ άλλων, αεριζόμενα δισκόφρενα εμπρός και απλά πίσω, ABS, ΕBD, ηλεκτρικό χειρόφρενο, isofix, αερόσακους οδηγού και συνοδηγού, ανάρτηση με γόνατα MacPherson μπροστά και σφαιρικούς συνδέσμους πίσω και πολλά ακόμη τα οποία αναμένεται να κάνουν εύκολη τη ζωή του οδηγού και των επιβατών.

Ανοίγοντας την αριστερή πόρτα θα αντικρίσεις μεμιάς την επιβλητική κεντρική οθόνη των 12,3 ιντσών, όπως και τον εντυπωσιακό ψηφιακό πίνακα οργάνων των 7,0 ιντσών. Μάλιστα, το OS του Infotainment είναι το καλαίσθητο Amber το οποίο “τρέχει” σε 8πύρηνο chipset Spandragon της Qualcomm, με 3 GB RAM και 32 GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. Ότι καλύτερο δηλαδή…



Το δέρμα σε τιμόνι και καθίσματα αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο του εσωτερικού στο νέο Ecocar Yudo, παρέα βέβαια με τον διακριτικό Ambient φωτισμό, ο οποίος προσθέστε πως ρυθμίζεται ανάμεσα σε 256 χρώματα, προκειμένου να βρεις αυτό που σου ταιριάζει ανά πάσα στιγμή.

Στα πιο σημαντικά τώρα, το Ecocar Yudo διαθέτει μπαταρία ιόντων λιθίου (LFP), που έχει χωρητικότητα 41,7 kWh και προσφέρει αυτονομία έως 320 πραγματικά χιλιόμετρα. Ο ηλεκτροκινητήρας του αποδίδει 94 ολοζώντανους ίππους και 165 Nm ροπής, με αποτέλεσμα, τα 0-50 χλμ./ώρα να έρχονται σε μόλις 4,5 δευτερόλεπτα, με την μέγιστη ταχύτητα να περιορίζεται στα 130 χλμ./ώρα. Η επιτάχυνση του είναι άμεση, κάτι που του προσφέρει τη δυνατότητα να ξεγλιστρά εύκολα, γρήγορα και κυρίως αθόρυβα στην κίνηση στην πόλη.



Στο κομμάτι της φόρτισης, το νέο Ecocar Yudo διώχνει το άγχος από τον χρήστη του. Μέσω AC φορτιστή, η μπαταρία του φορτίζει σε περίπου 7,5 ώρες, ενώ υποστηρίζεται και από ταχεία φόρτιση DC, κάτι που σημαίνει πως από το 10 έως το 80% απαιτούνται μόλις 45 λεπτά της ώρας.

Το νέο Ecocar Yudo δεν ξεχνά και την εξατομίκευση, είναι διαθέσιμο σε πολλούς ξεχωριστούς χρωματισμούς Galactic Grey, Moon White, Sky Blue και Plum Blossom Pink, οι οποίοι τονίζουν περαιτέρω τον έντονο χαρακτήρα του, προσδίδοντας χρώμα στις μετακινήσεις σου.

Last but not least: Το νέο Ecocar Yudo προσφέρει παράλληλα πολύτιμα φορολογικά κίνητρα, τόσο για τις επιχειρήσεις, όσο επίσης και για τους επαγγελματίες που θέλουν ένα αξιόπιστο μεταφορικό μέσο, στοιχείο που πρέπει να εκτιμηθεί δεόντως σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή σαν τη σημερινή. Η τιμή του με την αρωγή της κρατικής επιδότησης διαμορφώνεται στα 20.391 ευρώ.



Γνώρισε όλα τα επιβατικά και επαγγελματικά 100% ηλεκτρικά οχήματα και ζήσε την εμπειρία της ηλεκτροκίνησης. Μπες και εσύ….στην πρίζα! Mε Άμεση Παράδοση και επιδότηση έως και 12.000€ για τα επιβατικά και έως 50% μέσω ΕΣΠΑ για όλα τα Επαγγελματικά 100% Ηλεκτρικά Οχήματα ECOCAR.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-04-18 17:00:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button