Ελλάδα

Νέο σοκ στη Λέσβο με τον βιασμό της 14χρονης

Σοκ προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις που έκανε η 14χρονη σε συμπληρωματική της κατάθεση την οποία έδωσε χθες, Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στις Αρχές της Λέσβου. Εκτός από την καταγγελία για τον βιασμό της από δύο νεαρούς, ηλικίας 21 και 22 ετών αντίστοιχα, κατήγγειλε δύο ακόμη άτομα. Έναν 22χρονο και έναν 60χρονο, ο οποίος – όπως ανέφερε – της έκανε ασελγείς προτάσεις.

Η νέα καταγγελία βάζει και άλλους υπόπτους στο κάδρο για την κακοποίηση του κοριτσιού, με τις εισαγγελικές αρχές του νησιού να έχουν ξεκινήσει ήδη έρευνα.

Οι δύο πρώτοι νεαροί έχουν ζητήσει από την Πέμπτη, μέσω των δικηγόρων τους, να ανοιχθούν τα κινητά τους τηλέφωνα και να κληθούν συγκεκριμένοι μάρτυρες, καθώς αρνούνται τόσο την κατηγορία του βιασμού, όσο και την καταγγελία ότι διακίνησαν βίντεο στο διαδίκτυο.

Τη Δευτέρα έχουν κληθεί προκειμένου να μιλήσουν για τα όσα έχουν καταγγελθεί από το κορίτσι.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, ο βιασμός της από τους δύο νεαρούς συνέβη τέλη Αυγούστου, χωρίς να μπορεί να προσδιορίσει ακριβώς την ημέρα. Επιβιβάστηκε, όπως κατέθεσε, σε αυτοκίνητο με τους δύο νεαρούς προκειμένου να πάνε βόλτα και τη βίασαν.

Το κορίτσι δεν κατήγγειλε αμέσως τον βιασμό της και στις 8 Οκτωβρίου έμαθε για ένα βίντεο που διακινείται στο διαδίκτυο. Το είπε στους γονείς της, ενώ αποκαλύφθηκε ότι έκανε και απόπειρα αυτοκτονίας και χρειάστηκε μάλιστα να νοσηλευθεί για μία ημέρα.

«Όλα αυτά με έκαναν να αισθανθώ χάλια, ντρεπόμουν» ανέφερε το κορίτσι στις Αρχές για τα χάπια που πήρε μόλις έμαθε για το βίντεο.

Στην καταγγελία της περιγράφει λεπτό προς λεπτό τα όσα έγιναν κατά τον βιασμό που καταγγέλλει από τους δύο νεαρούς, ενώ επισημαίνει ότι μετά την κακοποίησή της βρισκόταν σε άσχημη κατάσταση.

Η Εισαγγελία του νησιού έχει στα χέρια της την ιατροδικαστική έκθεση, καθώς μετά την καταγγελία το κορίτσι εξετάστηκε από ειδικούς, ενώ τώρα μπαίνουν στο κάδρο άλλα δύο άτομα.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-18 16:05:00

Back to top button