Showbiz

Νέο βίντεο κλιπ του «Luther» από τον Κέντρικ Λαμάρ με την SZA

Μία νέα διασκευή του «Luther» κυκλοφόρησαν ο Κέντρικ Λαμάρ και η SZA την Παρασκευή (11/4) με την Καρίνα Έβανς να «υπογράφει» τη σκηνοθεσία του νέου βίντεο κλιπ.

Η Έβανς, στο παρελθόν είχε επίσης σκηνοθετήσει τα μουσικά βίντεο για το «In My Feelings» του Drake και το «Everyday Life» των Coldplay. Κάθε καλλιτέχνης, σύμφωνα με το Variety, παρουσιάζει ένα ερωτικό ενδιαφέρον σε όλο το κλιπ, το οποίο τελειώνει με την αυθεντική εκδοχή του «If This World Were Mine» της Σέριλ Λιν και του Λούθερ Βάντρος που αξιοποιήθηκαν για το τραγούδι.

Ο Λαμάρ κυκλοφόρησε ξαφνικά το άλμπουμ «GNX» στο οποίο περιλαμβάνεται και το «Luther» τον Νοέμβριο του 2024 και κατέκτησε την κορυφή του Billboard 200. Μάλιστα, και τα 12 τραγούδια του έκαναν ντεμπούτο στο Hot 100, εκ των οποίων τα πέντε στις πρώτες θέσεις. Να σημειωθεί ότι, τον περασμένο μήνα, το «GNX» βρέθηκε για τρίτη φορά στην Νο. 1 θέση στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Στο πλαίσιο της κυκλοφορίας του «GNX», το «Luther» βρέθηκε στο Νο. 3 του Billboard Hot 100. Μετά από μια μικρή πτώση, το τραγούδι ανέβηκε στο Νο. 1 αφού το ζευγάρι ερμήνευσε το κομμάτι κατά τη διάρκεια του Super Bowl Halftime Show. Έκτοτε έχει βρεθεί επτά εβδομάδες στην κορυφή του chart.

Στο μεταξύ, ο Λαμάρ και η SZA ετοιμάζουν την κοινή περιοδεία τους που θα έχει τίτλο «Grand National», η οποία ξεκινά στις 19 Απριλίου στη Μινεάπολη και θα συνεχίσει στην Ατλάντα και το Λος Άντζελες, προτού ολοκληρωθεί στην Ουάσινγκτον στις 18 Ιουνίου.




Δημοσιεύτηκε ! 2025-04-12 19:22:00

Back to top button