Ελλάδα

Νέο ανακοινωθέν: Ικανοποιητικά εξελίσσεται η κατάσταση της Μαρινέλλας

Δέκα ημέρες συμπληρώνει στην Εντατική η Μαρινέλλα, που την περασμένη εβδομάδα (25 Σεπτεμβρίου) υπέστη σοβαρό αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο, την ώρα που τραγουδούσε στη σκηνή του Ηρωδείου, σε συναυλία – αφιέρωμα στην μακρά και σπουδαία πορεία της στο τραγούδι.

Το πρωί της Παρασκευής, οι θεράποντες ιατροί Ηλίας Κ. Πολιτάκης, Ηλίας Ανδριανάκης και Κωνσταντίνος Σπέγγος εξέδωσαν νέο ανακοινωθέν για την κατάστασή της μεγάλης κυρίας του ελληνικού τραγουδιού.

Η λακωνική ανακοίνωση αναφέρει:

Η κυρία Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) παραμένει νοσηλευόμενη στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ μετά από σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο. Η κατάστασή της εξελίσσεται ικανοποιητικά.  

Είναι το πέμπτο κατά σειράν ανακοινωθέν για την  υγεία της Μαρινέλλας και το πρώτο σχετικά αισιόδοξο.

Το επεισόδιο προκάλεσε εκτεταμένη ενδοεγκεφαλική αιμορραγία η οποία μέχρι στιγμής αντιμετωπίζεται συντηρητικά, δηλαδή με ειδική φαρμακευτική αγωγή στην οποία η ασθενής δείχνει να ανταποκρίνεται. Το προηγούμενο ανακοινωθέν, που είχε εκδοθεί στις 30 Σεπτεμβρίου, ανέφερε ότι δεν υπήρχαν μείζονες επιπλοκές.

Μέχρι ώρας δεν υπάρχει -επισήμως- εκτίμηση της συνολικής κατάστασης που έχει διαμορφωθεί μετά το αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο.

. . .




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-04 11:54:56

Back to top button