Πολιτική

Νέες τριβές στο ΠΑΣΟΚ μετά τη νέα… παρέμβαση από Χάρη Δούκα

Μπορεί στη Χαριλάου Τρικούπη να μην επιβεβαιώνουν τα δημοσιεύματα για προσφυγή σε εσωκομματικές κάλπες, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες πληθαίνουν τα στελέχη που εκφράζουν τον προβληματισμό τους γύρω από τον Νίκο Ανδρουλάκη. Αυτό ήταν το νόημα και της συνέντευξης που παραχώρησε ο Χάρης Δούκας σε κυριακάτικη εφημερίδα.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην «Καθημερινή» ο Δήμαρχος της Αθήνας πήρε θέση στις μετεκλογικές εξελίξεις, ζητώντας να δοθεί ο λόγος στην βάση του κόμματος.

Προς ώρα, κράτησε κλειστά τα χαρτιά του για τον δικό του ρόλο εάν δρομολογηθεί η διαδικασία, λέγοντας ότι προέχει ο οδικός χάρτης των αλλαγών.

Πάντως, τη Δευτέρα (17/6), ο Nίκος Ανδρουλάκης θα μιλήσει για πρώτη φορά μετά τις εκλογές στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, όπου θα κληθεί να δώσει απαντήσεις και για την εσωκομματική αμφισβήτηση που δέχεται από στελέχη του κόμματος.

Μάλιστα, την Τετάρτη (19/6) στο Πολιτικό Συμβούλιο πρόκειται να γίνει συζήτηση για το εκλογικό αποτέλεσμα με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά ανάλογα με την εξέλιξη.

Ήδη κάποια από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ έχουν προτείνουν την «συμβιβαστική λύση» για εσωκομματικές διαδικασίες στα τέλη του 2024.




Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-15 20:15:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button