Showbiz

Νάσος Γκαβέλας: “Χαίρομαι που το είπαν μπροστά μου – Συζητούσαν πίσω από… |


Τον Νάσο Γκαβέλα υποδέχτηκαν στο πλατό της εκπομπής η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στο “Στούντιο 4” της Δευτέρας. Το “παρών” στην εκπομπή έδωσε και ο οδηγός του χρυσού Παραολυμπιονίκη στο Παρίσι, ο Ιωάννης Νυφαντόπουλος

Ο Νάσος Γκαβέλας παραχώρησε μία συνέντευξη κατά τη διάρκεια της οποίας αναφέρθηκε στις δηλώσεις που έκανε μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου που έγιναν αμέσως viral.

Διαβάστε Επίσης

Κανένας δεν μπορεί να καταλάβει πόσο δύσκολα πέρασα όταν μου έλεγαν όλοι “Τι έγινε Γκαβέλα; Μήπως τελείωσες; Μήπως δεν μπορείς να τρέξεις;”. Όχι μάγκες, δεν είναι ότι δεν μπορώ να τρέξω, είναι ότι θέλω χαμόγελο και ανθρώπους να το πιστεύουν παραπάνω από δύο φορές για να κερδίσουμε” είχε δηλώσει μεταξύ άλλων, εμφανώς συναισθηματικά φοτισμένος.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Νάσος Γκαβέλας ρωτήθηκε για εκείνους που του είχαν πει ότι “τελείωσε”. “Μετά τον τραυματισμό του συνοδού μου, του Δημήτρη, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Παρίσι, έτρεξα με τον Θοδωρή. Ακυρωθήκαμε στην Ιαπωνία στο Παγκόσμιο και στη συνέχεια πήγαμε στο Πανελλήνιο στη Θεσσαλονίκη. Εκεί, πολλοί αθλητές και κόσμος μου έλεγαν “τελείωσες”. Χαίρομαι που το λένε μπροστά μου, ενώ το συζητούσαν και πίσω από την πλάτη μου και τα μάθαινα. Με ενοχλεί που ήμουν σε μια δύσκολη ψυχολογική κατάσταση, γιατί τραυματίστηκε ένας δικός μου άνθρωπος και αυτό με επηρέασε. Βρίσκουν την ευκαιρία να σε πατήσουν λίγο παραπάνω για να νιώσουν αυτοί καλύτερα, και αυτό δεν μου άρεσε. Το είχα κρατήσει μέσα μου. Είδα συμπεριφορές από συναθλητές που δεν τις περίμενα” εξήγησε στους παρουσιαστές της ΕΡΤ.

Σε άλλο σημείο, ο ίδιος μίλησε για ασθένεια που αντιμετωπίζει, τη νόσο Στάργκαρντ, η οποία εμφανίζεται σταδιακά και έχει ως αποτέλεσμα τη σταδιακή μείωση της όρασης.

Από την πρώτη στιγμή έκανα αυτό που αγαπούσα. Το πήρα σαν αστείο και είπα “παιδιά, αρχίζω και δεν σας βλέπω”. Ήμουν 10 χρονών όταν άρχισε να εμφανίζεται το πρόβλημα. Είναι μια γονιδιακή πάθηση και με τον καιρό παρουσίασε επιδείνωση, καθώς καταστρεφόταν ο μυς του ματιού. Άκουσα διάφορα, και βλακείες και σωστά πράγματα, τόσο από γιατρούς όσο και από άλλους ανθρώπους. Ό,τι και να έγινε όμως, εμένα δεν με ένοιαζε. Συνέχισα να κάνω αυτό που μου άρεσε. Μπορεί να μην έβλεπα πια το μπαλάκι του τένις, αλλά βρήκα την αγάπη μου σε άλλα αθλήματα” είπε ο Νάσος Γκαβέλας.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-16 18:46:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button