Γυναίκα

Νάντια Χαλαμανδάρη: Στο μνημόσυνο του πρίγκιπα Φερνάντο ο βασιλιάς Φελίπε σε πρώτη κοινή εμφάνιση με τον Χουάν Κάρλος

Στο μνημόσυνο του πρίγκιπα Φερνάντο, συζύγου της Νάντιας Χαλαμανδάρη, πραγματοποιήθηκε η πρώτη κοινή εμφάνιση του βασιλιά Φελίπε της Ισπανίας με τον Χουάν Κάρλος, μετά από τέσσερα χρόνια!

Αξίζει να σημειώσουμε πως από τότε που ο Χουάν Κάρλος εγκαταστάθηκε στο Άμπου Ντάμπι το 2020, ο Φελίπε VI είχε μοιραστεί χώρο και χρόνο με τον πατέρα του μόνο εκτός της χώρας τους. Οι δύο προηγούμενες περιπτώσεις κατά τις οποίες ο νυν Βασιλιάς Φελίπε εμφανίστηκε με τον πατέρα του τα τελευταία τέσσερα χρόνια έγιναν στην Ελλάδα και στην Αγγλία.

Το μνημόσυνο του πρίγκιπα Φερνάντο πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 8 Απριλίου το απόγευμα στον Καθεδρικό Ναό των Ενόπλων Δυνάμεων της Μαδρίτης. Θυμίζουμε ο πρίγκιπας Φερνάντο έφυγε από τη ζωή την 1η Μαρτίου 2024 σε ηλικία 49 ετών από χρόνια αναπνευστική ανεπάρκεια.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που εξασφάλισε για εσάς το govastiletto.gr αλλά και στις φωτογραφίες στο μνημόσυνο του πρίγκιπα Φερνάντο Γκόμεζ Αθέμπο Μπορμπόν έδωσε το παρών σύσσωμη η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας.

 

Για όσους δεν το γνωρίζουν ο πρίγκιπας Φερνάντο Γκόμεζ Αθέμπο Μπορμπόν ήταν πρώτος ξάδελφος του βασιλιά Φελίπε και γιος της πριγκίπισσας Πιλάρ ντε Μπορμπόν, της μεγάλης αδελφής του πρώην βασιλιά Χουάν Κάρλος.

Ήταν έκπληξη η μεγάλη προέλευση του κόσμου στους δρόμους, καθώς αυτή ήταν μια αυστηρά ιδιωτική εκδήλωση, η οποία δεν συμπεριλήφθηκε στη βασιλική ατζέντα.

Πρώτοι στην εκκλησία έφτασε η πρώην Βασίλισσα Σοφία, η οποία περίμενε τον Χουάν Κάρλος Α’. Στις πόρτες της εκκλησίας η Νάντια Χαλαμανδάρη δέχτηκε τα συλλυπητήρια όλης της βασιλικής οικογένειας με τη μορφή αγκαλιών και φιλιών, συμπεριλαμβανομένου του Δον Χουάν Κάρλος, ο οποίος πλησίασε και τον γιο της Νικόλα για να τον αγκαλιάσει με στοργή, μπροστά στην μητέρα του, η οποία παρακολουθούσε τη σκηνή.

Το ίδιο έκανε και λίγο αργότερα, ο Φελίπε ΣΤ’ που αγκάλιασε και φίλησε με συγκίνηση τα ξαδέρφια του, την Ελληνίδα χήρα και το μοναχοπαίδι του εκλιπόντος. Τελευταίες ακολούθησαν τον χαιρετισμό η Βασίλισσα Λετίθια με τις πριγκίπισσες Ελένα και Χριστίνα ντε Μπορμπόν και τα παιδιά τους.

Εμφανώς συγκινημένη, η Νάντια Χαλαμανδάρη κρατούσε από το χέρι τον εφτάχρονο γιο της, Νικόλα αυτή την ημέρα φόρου τιμής στον σύζυγό της και πατέρα του παιδιού της.

Με πρόσωπο σοβαρό και θλιμμένο, η ελληνικής καταγωγής Νάντια ήταν κομψά ντυμένη με μαύρο Ralph Lauren κοστούμι με σακάκι και παντελόνι.

Ο πρίγκιπας Φερνάντο και η Νάντια Χαλαμανδάρη παντρεύτηκαν το 2016 σε μια ιδιωτική τελετή στην Αθήνα και αφού απέκτησαν τον γιο τους, Νικόλα Γκόμεζ Αθέμπο Μπορμπόν, η Νάντια μετακόμισε στην Μαδρίτη όπου και μεγάλωσαν μαζί με τον Φερνάντο το μοναχοπαίδι τους.

Γεννημένη στην Αθήνα η Νάντια Χαλαμανδάρη έχει πτυχίο Επικοινωνίας και Πολιτικής, καθώς και δύο μεταπτυχιακά πτυχία από το London School of Economics (LSE) στο Λονδίνο όπου και ζούσε δέκα χρόνια. Επιπλέον, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια ψυχολογίας στο διάσημο αμερικανικό πανεπιστήμιο Yale. Καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας της ως δημοσιογράφος, έχει συνεργαστεί τόσο στην τηλεόραση (Mega, Alpha, Star, Alter) όσο και στον έντυπο τύπο (Πρώτο Θέμα, Βήμα, Real News).

Σήμερα έχει τη δική της εταιρεία παραγωγής ντοκιμαντέρ, την “Best of Greece Doc” η οποία έχει πάρει μέρος και στα βραβεία Όσκαρ, ενώ είναι επίσης υπεύθυνη για τη διαχείριση των ακινήτων και της οικογενειακής κατασκευαστικής εταιρείας του πατέρα της που δραστηριοποιείται αποκλειστικά στην Αθηναίική Ριβιέρα όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε η ίδια.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-04-10 09:40:07

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button