Γυναίκα

Νάντια Μπουλέ: «Είμαι 40 και δουλεύω από τα 11»

«Πραγματικά έρχεται η νέα γενιά και καταλαβαίνεις ότι πια δεν είσαι ο μικρός της παρέας», ανέφερε μεταξύ άλλων η Νάντια Μπουλέ.

H Νάντια Μπουλέ ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day με αφορμή την παράσταση «Chicago Τhe Musical» και μίλησε για όλα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή. Οι δυο τους γνωρίζονται πολλά χρόνια, από την εποχή που εργάζονταν στο Mad.

H γνωστή ηθοποιός – παρουσιάστρια ανέφερε ότι δεν της λείπει η τηλεόραση: «Δεν μου λείπει για να θέλω να είμαι οπωσδήποτε, αλλά σποραδικά σε projects, στα οποία μπορώ να είμαι δεν είναι κάτι που έχω αποκλείσει. Tώρα βέβαια σ’ αυτή τη φάση που με πετυχαίνεις δεν μπορώ να το σκεφτώ καν, αλλά η τελευταία φορά που έκανα τηλεόραση ήταν μόλις είχα γεννήσει».

«Περνάνε τα χρόνια αλλά δεν το καταλαβαίνουμε εμείς, δηλαδή αν υπολογίσω πόσα χρόνια είμαι κι εσύ αντίστοιχα, στην τηλεόραση, δεν είναι και λίγα. Εγώ ξεκίνησα από 11 χρονών και είμαι 40, οπότε υπολόγισε πόσα χρόνια δουλεύω. Πραγματικά έρχεται η νέα γενιά και καταλαβαίνεις ότι πια δεν είσαι ο μικρός της παρέας, όπως κάποτε που ήμασταν εμείς οι πιτσιρίκες», είπε.

Και συνέχισε: «Έρχονται και τα παιδιά και όντως τώρα που σου το είπα το συνειδητοποίησα ότι είμαι η μόνη στο θίασο που έχει παιδί γιατί είναι πολύ δύσκολες οι περιοδείες, οπότε όταν έχεις οικογένεια ή αν το παιδί σου πηγαίνει σχολείο, υποχρεωτική εκπαίδευση και δεν μπορεί να λείπει, δεν μπορείς να είσαι κι εσύ σε μία τέτοια δουλειά».

To άρθρο Νάντια Μπουλέ: «Είμαι 40 και δουλεύω από τα 11» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-11 20:43:00

Back to top button