Showbiz

Νάνσυ Παραδεισανού: “Με έχει απολύσει άδικα φίλη μου από τη δουλειά, χωρίς… |



Σε μερικές ερωτήσεις που τις έκανε το κοινό της απάντησε η Νάνσυ Παραδεισανού μέσα από ένα Q& βίντεο που δημοσίευσε στο κανάλι της στο YouTube, αποκαλύπτοντας μερικές αδικίες που έχει υποστεί από άτομα που βρέθηκαν στο περιβάλλον της και το λόγο που αποφάσισε να τα συγχωρήσει.

Η γνωστή δημοσιογράφος ρωτήθηκε για το αν διαγράφει ανθρώπους από τη ζωή τς, με την ίδια να απαντά πως “Πρέπει να φτάσω στο όριο, δηλαδή να πω ‘αμήν, ήμαρτον’, να τον έχω ξεψαχνίσει τον άλλον, να έχω δώσει ευκαιρία και ξανά ευκαιρία, να έχω προσπαθήσει, να το έχω παλέψει, να δώσω χώρο, να τσακωθούμε, να τα ξαναβρούμε, να κάνει κάτι πολύ χοντρό στο τέλος και να πω ‘τέλος’. Και πάλι θα δώσω ευκαιρία. Δύσκολα διαγράφω, αλλά αν διαγράψω καληνύχτα, δεν έχει γυρισμό”

Στη συνέχεια σημείωσε ότι “Είμαι πολύ βλάκας, πολύ καλή και πάρτε το όπως θέλετε. Είμαι πάρα πολύ καλή, δυστυχώς, και καλοπροαίρετη. Με μία γλυκιά κουβέντα λιώνω, γίνομαι χαλί να με πατήσεις. Δυστυχώς δίνω χίλιες ευκαιρίες, έχω συγχωρήσει λάθη και κακά πράγματα που μου έχει κάνει κόσμος, που όταν τα λέω σε δικούς μου ανθρώπους μου λένε ‘είσαι ηλίθια’. Πραγματικά όμως, έχω συγχωρήσει πάρα πολλές χοντράδες ”

“Με έχει απολύσει φίλη μου από δουλειά και τη συγχώρεσα, χωρίς να μου ζητήσει και συγγνώμη. Το είπε από μέσα της και τη συγχώρησα και το έχω ξεχάσει, αλλά αυτό βοηθάει εμένα ουσιαστικά. Δεν το κάνω για εκείνη, εμένα θέλω να βοηθήσω γιατί θέλω να πάω παρακάτω. Με έχει απολύσει άδικα φίλη μου από τη δουλειά, χωρίς λόγο, εντελώς άδικα. Με έχουν προδώσει, όπως όλους, με έχουν εκμεταλλευτεί, με έχουν αδικήσει πάρα πολύ, μου έχουν κάνει πολλά και έχω συγχωρήσει, δεν διέγραψα. Οπότε διαγράφω πολύ δύσκολα, αλλά πραγματικά αν σε διαγράψω γεια σου, μη με ξαναπάρεις τηλέφωνο” είπε καταληκτικά η Νάνσυ Παραδεισανού.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2025-04-13 07:00:00

Back to top button