Παράξενες ειδήσεις

Μasterchef: Οι κριτές έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν αντίκρισαν το χειρότερο πιάτο στην ιστορία του ριάλιτι μαγειρικής

Μasterchef: Οι κριτές έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν αντίκρισαν το χειρότερο πιάτο στην ιστορία του ριάλιτι μαγειρικής

Το Masterchef είναι ένα δημοφιλές ριάλιτι μαγειρικής που προβάλλεται σε αρκετές χώρες του κόσμου, όπως και στην Ελλάδα.

Την παράσταση, όμως, έχει κλέψει μια νεαρή παίκτρια από το Masterchef της ισπανικής τηλεόρασης, η οποία παρουσίασε στους κριτές το χειρότερο πιάτο στην ιστορία του ριάλιτι.

Η Saray Carrillo ήταν 27 ετών όταν μπήκε στην ισπανική εκδοχή του αγαπημένου ριάλιτι το 2020 – το ισπανικό Masterchef έκανε πρεμιέρα στο κανάλι La 1 στις 10 Απριλίου 2013-, ενώ η κριτική επιτροπή αποτελούνταν από τους σεφ Pepe Rodríguez, Jordi Cruz και Samantha Vallejo-Nágera.

Οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να μαγειρέψουν θήραμα από κυνήγι, και συγκεκριμένα, πέρδικα, ούτως ώστε να παρουσιάσουν στους κριτές ένα λαχταριστό πιάτο.

Όπως ήταν φυσικό, η πέρδικα δεν ήταν «καθαρισμένη», αλλά είχε κανονικά το ράμφος της, τα φτερά της και όλα τα εσωτερικά της όργανα.

Αυτό σήμαινε ότι ο Saray Carrillo έπρεπε πρώτα να μαδήσει το πτηνό, προτού το μαγειρέψει, ούτως ώστε να προσαρμοστεί σε κανονικές συνθήκες εστιατορίου υψηλής γαστρονομίας.

Και οι υπόλοιποι συμπαίκτες της είχαν την ίδια δυσκολία, αλλά προσπάθησαν να βάλουν τα δυνατά τους για να ανταποκριθούν στην απαιτητική δοκιμασία.

Δεν συνέβη, όμως, το ίδιο και για την νεαρή διαγωνιζόμενη από την Κόρδοβα, η οποία ακολούθησε μια, ομολογουμένως, τολμηρή και αυτοκαταστροφική προσέγγιση.

 Αντί, λοιπόν, να παρουσιάσει στην κριτική επιτροπή το πιάτο της, μαγειρεμένο, η Saray προτίμησε να τους φέρει το πιάτο της με το πουλερικό και τα φτερά του, σερβιρισμένο με ντοματίνια και κρεμμυδάκια, αφού αηδίασε και μόνο στην ιδέα να το μαδήσει, πόσω μάλλον να αφαιρέσει τα εντόσθια. 

Oι κριτές, μόλις αντίκρισαν το πιάτο, έμειναν με το στόμα ανοιχτό, ενώ ο γνωστός σεφ Jordi Cruz έγινε πυρ και μανία, αναφέροντας ότι η κίνηση της δεν δείχνει μόνο ασέβεια προς τους κριτές και τους συμπαίκτες της, αλλά και προς τα 28.000 άτομα που είχαν κάνει αίτηση για να μπουν στην κουζίνα του MasterChef.

Κατά την διάρκεια των «πυρών» η παίκτρια παρέμεινε ατάραχη, ενώ, όπως ήταν αναμενόμενο, οι κριτές της ζήτησαν να βγάλει την ποδιά της και να αποχωρήσει άμεσα από το Masterchef. Η ίδια, πάντως, αντιμετώπισε την αποβολή της με απόλυτη ψυχραιμία, ενώ οι συμπαίκτες της παρέμειναν αμίλητοι, αδυνατώντας να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν μπροστά τους.

To άρθρο Μasterchef: Οι κριτές έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν αντίκρισαν το χειρότερο πιάτο στην ιστορία του ριάλιτι μαγειρικής δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε !

Back to top button