Ελλάδα

Μυστήριο με το Tesla που κάηκε ολοσχερώς – Η καταγγελία του ιδιοκτήτη του για έναν άνδρα που ήταν κοντά

Πολλά είναι τα ερωτήματα που γεννιούνται μετά την εικόνα του Tesla το οποίο σχεδόν κάηκε ολοσχερώς στο Χαλάνδρι την ώρα που ήταν στον φορτιστή. 

Στην οδό Αγίας Παρασκευής στο Χαλάνδρι Αττικής έσπευσε η πυροσβεστική με ισχυρότατες δυνάμεις καταφέρνοντας τα πληρώματα 3 οχημάτων να σβήσουν τη φωτιά στο Tesla. Το αμάξι έγινε, δυστυχώς, παρανάλωμα του πυρός.

Στην εκπομπή Live News μίλησε ο ιδιοκτήτης του Tesla, ο οποίος ανέφερε ότι περιμένει το πόρισμα της Πυροσβεστικής. Μεταξύ άλλων τόνισε πως από τις κάμερες είδε ότι για τουλάχιστον μία ώρα κοντά στο όχημά του ήταν ένας άντρας με περίεργη συμπεριφορά.

«Η κάμερα του αυτοκινήτου έχει καταγράψει ένα άτομο που καθόταν για περισσότερο από μία ώρα κοντά στο αυτοκίνητο, το επεξεργαζόταν και προσπάθησε να αποσυνδέσει τα καλώδια. Από τις πληροφορίες που έχουμε μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να είναι βλάβη στην μπαταρία. Θα γινόντουσαν εκρήξεις. Οι κάμερες δεν έχουν καταγράψει από που ξεκινάει η φλόγα. Δεν ξέρω αν έβαλε την φωτιά κάτω από το αυτοκίνητο ή βραχυκύκλωσε κάτι όταν προσπάθησε να αποσυνδέσει τα καλώδια φόρτισης» ήταν τα λόγια του ιδιοκτήτη του πολυτελούς αυτοκινήτου. 

«Τα καλώδια αυτά έχουν κάποιες ασφάλειες και είναι δύσκολο να τα αποσυνδέσει κάποιος που δεν ξέρει. Στο βίντεο φαίνεται να ασκεί μεγάλη πίεση και δύναμη στο όχημα. Αλλά ακόμα δεν έχει βγει το πόρισμα. Αυτός ήταν κοντά στα 30, ίσως είχε πιει κάτι, συμπεριφερόταν αλλόκοτα. Το αυτοκίνητο το είχα 2 μήνες, ήταν καινούργιο, δεν είχε κανένα πρόβλημα. Τώρα η καταστροφή είναι ολική, δεν μπορώ να το επισκευάσω», πρόσθεσε. 

«Όταν πήρε φωτιά το αυτοκίνητο κανείς δεν ήξερε τι να το κάνει. Δεν ήξεραν πως και που πρέπει να μεταφερθεί το όχημα. Όταν καίγεται ένα τέτοιο όχημα είναι επικίνδυνο για το κοινό. Κανείς δεν μας έλεγε που να το μεταφέρουμε και δεν αναλάμβανε και την ευθύνη» κατέληξε. 

To άρθρο Μυστήριο με το Tesla που κάηκε ολοσχερώς – Η καταγγελία του ιδιοκτήτη του για έναν άνδρα που ήταν κοντά δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-24 18:11:44

Back to top button