Αθλητικά

Μπαρτσελόνα: Υποβλήθηκε σε επέμβαση ο Τερ Στέγκεν

Ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα και της Εθνικής Γερμανίας, Μαρκ-Άντρε Tερ Στέγκεν, ο οποίος υπέστη ρήξη επιγονατιδικού τένοντα στο δεξί του πόδι, χειρουργήθηκε σήμερα (23/9) και πιθανότατα θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης μέχρι το τέλος της σεζόν, υποχρεώνοντας τους Καταλανούς να βρουν άμεσα αντικαταστάτη.

«Ο Μαρκ-Άντρε τερ Στέγκεν χειρουργήθηκε με επιτυχία τη Δευτέρα για μια βλάβη στον επιγονατιδικό τένοντα στο δεξί του πόδι», ανέφερε η ενημέρωση της Μπαρτσελόνα σε δελτίο Τύπου, σχετικά με τον 32χρονο Γερμανό διεθνή της.

Ο καταλανικός σύλλογος δεν αναφέρθηκε στη διάρκεια της απουσίας του έμπειρου τερματοφύλακά, αλλά σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, μπορεί να είναι περίπου οκτώ μήνες, όπερ σημαίνει ότι τίθεται νοκ άουτ για το υπόλοιπο της εφετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο ισπανικός Τύπος αναφέρει ήδη ονόματα πιθανών αντικαταστατών, με αυτά του Κοσταρικανού Κέιλορ Νάβας (ελεύθερου από το καλοκαίρι και της λήξης του συμβολαίου του με την Παρί Σεν Ζερμέν) και του Γερμανού Λόρις Κάριους (δεν παρέμεινε στη Νιούκαστλ) να βρίσκονται στην κορυφή της μεταγραφολογίας.




Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-23 20:44:36

Back to top button