Αθλητικά

Μπαρτζώκας μετά το Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας: «Μοιάζαμε με μια κακομαθημένη ομάδα»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έξαλλος στον πάγκο του Ολυμπιακού / KLODIAN LATO / EUROKINISSI




Με μία από τις χειρότερες εμφανίσεις του στη σεζόν, ο πρωτοπόρος της Euroleague, Ολυμπιακός, ηττήθηκε με 81-73 από τον Ερυθρό Αστέρα στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να κάνει λόγο για μία “κακομαθημένη” ομάδα.

Στις δηλώσεις του αμέσως μετά τη λήξη του Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας, ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε ότι η ομάδα του δεν έπαιξε μπάσκετ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έδωσε συγχαρητήρια στους Σέρβους.

Πιο συγκεκριμένα, ο προπονητής των Πειραιωτών ανέφερε τα εξής: «Δεν παίξαμε μπάσκετ. Δεν γίνεται να παίζεις μόνο για 6-7 λεπτά. Κάναμε πολλά λάθη, χάσαμε λέι απ. Ο Ερυθρός Αστέρας έπαιξε εξαιρετικά, άξιζε τη νίκη, είχε αυτοπεποίθηση, συγχαρητήρια. Έπρεπε να κερδίσει. Μοιάζαμε με μια κακομαθημένη ομάδα».


. Νewsit.gr στο F και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας


Δημοσιεύτηκε ! 2025-03-20 22:07:00

Back to top button