Αθλητικά

Μπαρνάμπας Βάργκα: Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση ο ποδοσφαιριστής της Ουγγαρίας

Με τη ζωή του να μη διατρέχει κάποιο κίνδυνο, ο ποδοσφαιριστής της Ουγγαρίας, Μπαρνάμπας Βάργκα, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση ύστερα από τον επικίνδυνο τραυματισμό του στο πρόσωπο, στο ματς με την Σκωτία για το Euro 2024.

Ο Μπαρνάμπας Βάργκα τραυματίστηκε στο κεφάλι, στο 68′ του αγώνα της Ουγγαρίας με την Σκωτία για το Euro 2024, μετά από σύγκρουση που είχε στον αέρα με τον τερματοφύλακα, Άνγκους Γκαν.

Ο Ούγγρος διεθνής φάνηκε να έχει πέσει αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο, με τους συμπαίκτες του να σχηματίζουν κύκλο γύρω του ξετυλίγοντας ένα καφέ σεντόνι. Οι εικόνες αυτές ξύπνησαν μνήμες από την καρδιακή ανακοπή που υπέστη πριν τρία χρόνια ο Δανός Κρίστιαν Έρικσεν, στον αγώνα με τη Φινλανδία για την πρεμιέρα του Euro 2020, και διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Κοπεγχάγης.

Αφού οι γιατροί του παρείχαν γι’ αρκετά λεπτά τις πρώτες βοήθειες, ο Βάργκα αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με φορείο και κολάρο στον αυχένα, υπό το χειροκρότημα των θεατών. Στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα ο προπονητής της Ουγγαρίας, Μάρκο Ρόσι, δήλωσε ότι ο Βάργκα θα χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση, αλλά τόνισε πως δεν κινδυνεύει η ζωή του.

«Υπέστη κάταγμα στο πρόσωπο και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός και συμπλήρωσε: «Δεν βρίσκεται υπό κανέναν κίνδυνο. Εάν προχωρήσουμε στην διοργάνωση, δεν θα πάρει μέρος στο τουρνουά».

Έχοντας αποφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του, ο Βάργκα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση τη Δευτέρα (24.06.2024). Επί του παρόντος, είναι άγνωστο πότε θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται από το βράδυ της Κυριακής (23.06.2024).

 

To άρθρο Μπαρνάμπας Βάργκα: Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση ο ποδοσφαιριστής της Ουγγαρίας δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-24 18:17:36

Back to top button