Αθλητικά

Μπάγερν – Ολυμπιακός: Για το πρώτο του «διπλό» στη φετινή Euroleague

Ο Ολυμπιακός παίζει στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου (21:45, site σήμερα.gr, Novasports Prime), έχοντας σαν στόχο την επιστροφή του στα θετικά αποτελέσματα και το πρώτο του φετινό “διπλό” στη Euroleague.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Μπάγερν Μονάχου στο “SAP Garden” για την 5η αγωνιστική της Euroleague έχοντας ρεκόρ 2-2 και χωρίς να έχει πάρει κάποιο “διπλό” στα δυο ματς που έχει δώσει μέχρι στιγμής εκτός έδρας (ήττα από Φενέρμπαχτσε και Αναντολού Εφές).

Oι Βαυαροί έχουν και αυτοί ρεκόρ 2-2, εκμεταλλευόμενοι την έδρα τους και έχουν σαν στόχο να “προστατέψουν” το νεόδμητο SAP Garden απέναντι στην ομάδα του Πειραιά. Σε αυτά τα παιχνίδια, “μέτρησε” 103 πόντους κατά μέσο όρο, ενώ, διαθέτει με διαφορά την καλύτερη επίθεση της διοργάνωσης στις πρώτες 4 αγωνιστικές (90,8π.). Παράλληλα, είναι πρώτη σε εύστοχα και εκτελεσμένα τρίποντα (12/31)!

Ο Ολυμπιακός δεν θα είναι μόνος του στο Μόναχο, καθώς, το «SAP Garden» θα μετατραπεί σε ένα μικρό… ΣΕΦ, αφού περίπου 2.500 φίλοι των «ερυθρόλευκων» θα δώσουν βροντερό «παρών» στις εξέδρες του γηπέδου

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα βρίσκεται στη Γερμανία χωρίς τον τραυματία Κίναν Έβανς και τον νεαρό, Στέφανο Σπάρταλη. Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος μπήκε μεν στην αποστολή, αλλά δεν θα αγωνιστεί για λόγους προφύλαξης. Ο Ολυμπιακός θα προπονηθεί το Σάββατο (26.10.2024) στην Γερμανία και θα επιστρέψει για να δώσει μια ημέρα μετά ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ για την Greek Basketball League.

Οι Πειραιώτες μετρούν επτά σερί νίκες κόντρα στους Βαυαρούς, ανεξαρτήτως έδρας! Μάλιστα, ο Ολυμπιακός έχει ρεκόρ 5-2 στο Μόναχο! Το τελευταίο “ροζ φύλλο” για την ομάδα του Γκόρντον Χέρμπερτ κόντρα στους Πειραιώτες ήταν εκείνο στις 23 Νοεμβρίου του 2020, με τους Γερμανούς να επικρατούν εντός έδρας με σκορ 74-68.

Την αναμέτρηση θα διευθύνουν οι διαιτητές Τόμισλαβ Ορντόφ (Κροατία), Kάρλος Κορτές (Ισπανία) και Γιούργκις Λαουριναβίτσιους (Λιθουανία).

To άρθρο Μπάγερν – Ολυμπιακός: Για το πρώτο του «διπλό» στη φετινή Euroleague δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-25 10:20:00

Back to top button