Οικονομία

Μουσείο Μπενάκη Παιχνιδιών: Πολιτιστικός Χώρος για Κάθε Εκδήλωση

Το Μουσείο Μπενάκη Παιχνιδιών στο Παλιό Φάληρο δεν είναι μόνο ένα σημείο πολιτιστικής αναφοράς, αλλά και ένας εξαιρετικός προορισμός για κοινωνικές και εταιρικές εκδηλώσεις.

Ο κήπος του μουσείου προσφέρει έναν ατμοσφαιρικό χώρο για υπαίθριες εκδηλώσεις, με χωρητικότητα έως 200 άτομα για όρθιες εκδηλώσεις και 100 άτομα για καθιστές.

Η βεράντα του πρώτου ορόφου, με θέα τον Φαληρικό όρμο, είναι ιδανική για πιο εκλεπτυσμένες δεξιώσεις και παρουσιάσεις, φιλοξενώντας έως 120 άτομα. Κάθε εκδήλωση γίνεται ακόμα πιο ιδιαίτερη με την υπογραφή του Δειπνοσοφιστήριον, που προσφέρει εξαιρετικά «finger food», δροσιστικά ροφήματα και γλυκές απολαύσεις.

Στο Μουσείο Μπενάκη Παιχνιδιών μπορείτε να εξερευνήσετε μια από τις πιο συναρπαστικές συλλογές παιχνιδιών στην Ευρώπη. Στεγασμένο σε έναν εντυπωσιακό πύργο του 19ου αιώνα, το μουσείο συνδυάζει τέχνη, ιστορία και πολιτισμό, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσετε την εξέλιξη της παιδικής ηλικίας μέσα από σπάνια εκθέματα που εκτείνονται από τον 17ο αιώνα έως τη σύγχρονη εποχή.

zakviemon183.jpg

Ανακαλύψτε παιχνίδια από την Ελλάδα και την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων παραδοσιακών, μοντέρνων και επιτραπέζιων παιχνιδιών, που αναδεικνύουν τη ζωή και τις συνήθειες των παιδιών ανά τους αιώνες. Ειδικά, η νέα έκθεση με τέσσερα μοναδικά κουκλόσπιτα προσφέρει μια μαγευτική ματιά στην τέχνη και τη φαντασία διαφορετικών εποχών.

Επισκεφθείτε το μουσείο για μια αξέχαστη πολιτιστική εμπειρία ή για να διοργανώσετε τη δική σας εκδήλωση, και ζήστε τη μαγεία του κόσμου των παιχνιδιών σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό.

Αποκλειστικός συνεργάτης του Μουσείου Μπενάκη είναι το Δειπνοσοφιστήριον

Δειπνοσοφιστήριον Catering

Μάτσα 17, 145 64 Κηφισιά

Τ:210 6206155

Ε: info@dipnosofistirion.gr

www.dipnosofistirion.gr

Μουσείο Μπενάκη Παιχνιδιών

Λεωφ. Ποσειδώνος 14 & Τρίτωνος 1, 175 61 Π. Φάληρο

Benaki.org

zakviemon39.jpg

‘Ωρες λειτουργίας μουσείου:

Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή: 10:00 – 18:00

Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη: κλειστά




Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-23 15:00:35

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button