Auto

ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ: Τρία βραβεία στα Hellenic Responsible Business Awards 2026

Τρεις διακρίσεις απέσπασε ο Όμιλος ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ στα Hellenic Responsible Business Awards 2026, με ένα Gold στην κατηγορία της Αυτοκινητοβιομηχανίας, ένα ακόμη Gold για τη Μάιρα Πασσιά στην κατηγορία «Υπεύθυνος Ηγέτης» και ένα Bronze για την έρευνα «Το προφίλ του Εθελοντή».

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου, με τα βραβεία να τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας, του ΣΕΒ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και του ΣΕΤΕ. Πρόεδρος της Επιτροπής Αξιολόγησης ήταν ο Καθηγητής Γιώργος Παγουλάτος, Πρέσβης της Ελλάδας στον ΟΟΣΑ.

Το πρώτο Gold για τη ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ήρθε στην κατηγορία «Αυτοκινητοβιομηχανία», για τη δράση «Βιώσιμη Κινητικότητα στην Πράξη».

Η διάκριση εντάσσεται στην ενότητα Purpose των Hellenic Responsible Business Awards, όπου αναδεικνύεται ένας νικητής ανά κλάδο.

Η Μάιρα Πασσιά, Διευθύντρια Βιωσιμότητας & Εταιρικής Επικοινωνίας του Ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, έλαβε επίσης Gold στην κατηγορία «Υπεύθυνος Ηγέτης» για την πρωτοβουλία «Κίνηση με Σκοπό: Η Βιωσιμότητα ως Στρατηγική Επιλογή».

Πρόκειται για ένα από τα δύο βραβεία Υπεύθυνης Ηγεσίας που απονεμήθηκαν στη φετινή διοργάνωση.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο, η Μάιρα Πασσιά ανέφερε: «Ο Όμιλος ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ μετρά μια ιστορία τεσσάρων γενεών στην υπεύθυνη επιχειρηματικότητα. Αυτή την ιστορία συνεχίζουμε, για τις επόμενες γενιές.»

Τρίτη διάκριση για τον Όμιλο ήταν το Bronze στην κατηγορία «Συνεργασία Επιχείρησης & Ακαδημαϊκών Φορέων», για την έρευνα «Το προφίλ του Εθελοντή».

Η έρευνα αποτελεί την πρώτη σχετική καταγραφή του εθελοντισμού στην Ελλάδα και υλοποιήθηκε σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και τη Humanity Greece. Το βραβείο, στην ενότητα «Αριστεία στη Συνεργασία», απονεμήθηκε από κοινού στις τρεις πλευρές.

Στην τελετή, μαζί με την ομάδα του Ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, παρευρέθηκαν από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ο Καθηγητής και Υπεύθυνος Επικοινωνίας Νικόλαος Κυρέζης, ο Καθηγητής και Υπεύθυνος του Εργαστηρίου Έρευνας Ανδρέας Ευαγγελάτος και η Αλίσια Αργυροπούλου από το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων.

Από τη Humanity Greece παρευρέθηκαν η Ιδρύτρια Γεωργία Παράσχου και ο Managing Director Πέτρος Σούκερας.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Νέες εκδόσεις Outdoor για τα Citroen C3 και Ami

Επίσημο: Αυτή είναι η νέα Bentley Torcal

Η Ευρώπη παρακαλά τους Κινέζους να μειώσουν τις εξαγωγές!


. – . και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2026-09-26 17:00:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button