Auto

Μοναδικές yachting εμπειρίες με τους αγαπημένους σας «συμμάχους»

Όσο η τουριστική κίνηση στα νησιά αυξάνεται -άνευ προηγουμένου, ο yachting τουρισμός κερδίζει έδαφος. Εξάλλου, η εμπειρία δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα…

Οι διακοπές με σκάφος είναι ο ιδανικός τρόπος αναψυχής, για όσους μπορούν να το υποστηρίξουν, καθώς προσφέρει ιδιωτικότητα και αυτονομία σε ένα ασφαλές περιβάλλον για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Με ένα σκάφος μπορείτε να εξερευνήσετε μικρούς και απρόσιτους όρμους και κρυφές παραλίες σε όλα τα ελληνικά νησιά, καταγάλανα νερά, ονειρεμένα σπήλαια, αμμουδιές χρυσές, με λεπτή άμμο, ή βραχώδεις ακτές άγριας ομορφιάς. Ακόμη, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ειδυλλιακά ηλιοβασιλέματα, ενώ η εμπειρία της κολύμβησης στο ανοιχτό πέλαγος, δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα…

Βέβαια, για να αποτελούν τα παραπάνω μία ωραία εμπειρία και μία αξέχαστη ανάμνηση, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι με τους κατάλληλους «συμμάχους». Είναι αλήθεια πως η καλοκαιρινή σεζόν επιτάσσει τη σωστή προετοιμασία για κάθε ταξίδι με όλες τις απαραίτητες προμήθειες on board! Πώς θα το πετύχετε αυτό;



Είτε έχετε ήδη κάποιο yacht, είτε σκέφτεστε να νοικιάσετε για να απολαύσετε μαγικές στιγμές, μπορείτε να το «εξοπλίσετε» με τα απαραίτητα. Μαγιό, πετσέτες, αντιηλιακά και… εφόδια από την Oak, είναι τα απαραίτητα για ατελείωτη διασκέδαση.

Τα Oak Stores τα τελευταία χρόνια αποτελούν κύριο προμηθευτή σε αλκοολούχα και μη ποτά, κρασιά ελληνικού και ξένου αμπελώνα, premium delicatessen επιλογές, καλύπτοντας κάθε ανάγκη και προτίμησή σας. Δροσερό λευκό, απαλό ροζέ, γευστικό κόκκινο ή sparkling απόλαυση; Οι επιλογές είναι… ατελείωτες, όσες και οι παραλίες που έχεις τη δυνατότητα να ανακαλύψεις!

Είτε κολυμπάτε σε χρυσές αμμουδιές των Κυκλάδων και θέλετε ένα δροσερό λευκό ξηρό κρασί, είτε στις καταπράσινες βραχώδεις παραλίες του Πηλίου και θέλετε ένα γευστικό, πλούσιο σε άρωμα και χρώμα κόκκινο κρασί, οι επιλογές στην κάβα Oak είναι πραγματικά αμέτρητες. Περιηγηθείτε στο Instagram account των Oak Stores και συλλέξτε ιδέες!



Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι ζουν αυτή τη φανταστική εμπειρία ταξιδεύοντας σε δημοφιλείς προορισμούς για σκάφη σε όλο τον κόσμο. Αν δεν διαθέτετε yacht, μπορείτε να νοικιάσετε ένα σκάφος με πλήρωμα (ιστιοπλοϊκό, καταμαράν ή μηχανοκίνητο) και να απολαύσετε τις καλύτερες διακοπές της ζωής σας! Από την πρώτη στιγμή που θα επιβιβαστείτε στο σκάφος θα καταλάβετε ότι σας περιμένει μία αξέχαστη εμπειρία.

Και μην ξεχνάτε τους εξής κανόνες:

-Σεβόμαστε το σκάφος και το πλήρωμά του

-Τηρείτε τους κανόνες ασφαλείας για την ασφάλειά σας

-Ενημερωθείτε για την πολιτική περί καπνίσματος

-Πάρτε κατάλληλες αποσκευές (και προμήθειες, όπως είπαμε!)

-Φορέστε το καλύτερό σας χαμόγελο

Ονειροπολήστε κοιτάζοντας τον ατελείωτο ορίζοντα, κάντε ηλιοθεραπεία στο deck, αποκοιμηθείτε ακούγοντας τον ήχο του νερού, κάντε βουτιές στα γαλαζοπράσινα νερά και απολαύστε ένα δροσιστικό κοκτέιλ απολαμβάνοντας το ηλιοβασίλεμα. Όλες αυτά μπορείτε να τα βιώσετε πάνω σε ένα σκάφος.



Και φυσικά, τα Oak Stores σκέφτονται κι όλους εκείνους που αγαπούν τα πούρα, για αυτό και διαθέτει μία τεράστια γκάμα από πούρα Habanos, όπως και αξεσουάρ.

Η ανακάλυψη καινούριων παραδείσων, αλλά και η απέραντη γαλήνη που χαρίζει η θάλασσα είναι ευκαιρία για να απολαύσετε ονειρεμένες διακοπές! Για αυτό και όλα όσα χρειάζεστε θα τα βρείτε στα Oak Stores μέσα από μία πληθώρα επιλογών για premium πελάτες με άμεση εξυπηρέτηση και παράδοση. Η ζωή είναι στιγμές και αξίζει να τις απολαμβάνετε στο έπακρο!

Επικοινωνήστε με τα Oak Stores και σαλπάρετε σε ένα ταξίδι απαράμιλλης πολυτέλειας!

Τηλέφωνο: 210-6858078 – 211-0198600

Δευτέρα – Σάββατο: 09:00-23:00 και Κυριακή: 11:00-21:00

E-mail: ggoutos@oakcava.gr, retail@oakcava.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




Δημοσιεύτηκε ! 2024-07-03 16:30:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button