Auto

Μηχανικός γλίτωσε από του χάρου τα δόντια (+video)

Ένας μηχανικός έζησε ένα οδυνηρό περιστατικό όταν χτυπήθηκε από ένα Scion xD στο ίδιο του το γκαράζ, γλιτώνοντας με δυσκολία τον σοβαρό τραυματισμό.

Το ατύχημα συνέβη καθώς ο μηχανικός ετοίμαζε ένα αναβατόριο σε έναν χώρο με πολλές θέσεις εργασίας.

Το υλικό από τις κάμερες παρακολούθησης δείχνει τον μηχανικό να ρυθμίζει έναν συρόμενο γρύλο στον ανελκυστήρα, όταν το Scion xD, που οδηγούσε ένας συνάδελφος, εισέρχεται στο γκαράζ με ανησυχητική ταχύτητα.

Το αυτοκίνητο αναπηδά στη ράμπα και μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου ο μηχανικός βρίσκεται ακριβώς στο δρόμο του.

Παρά την προσπάθειά του να αντισταθεί στη σύγκρουση, ο μηχανικός εκσφενδονίζεται προς τα πίσω σε μια μεγάλη μεταλλική εργαλειοθήκη.

Το αυτοκίνητο, φαινομενικά εκτός ελέγχου λόγω πιθανής βλάβης των φρένων, συνεχίζει να κινείται, καθηλώνοντας τον μηχανικό πάνω στο ντουλάπι.

Ο οδηγός, ο οποίος φαίνεται να είναι συνάδελφος στο γκαράζ, βγαίνει πανικόβλητος από το όχημα, φωνάζοντας στον τραυματία να δει αν είναι καλά.

Αν και η ακριβής αιτία του ατυχήματος παραμένει ασαφής, το υλικό από την κάμερα υποδηλώνει ότι ο οδηγός μπορεί να αντιμετώπιζε ελαττωματικά φρένα ή να πανικοβλήθηκε στα χειριστήρια.

Ευτυχώς, σύμφωνα με το άτομο που μοιράστηκε το βίντεο, ο μηχανικός κατάφερε να αποφύγει τον σοβαρό τραυματισμό παρά το ανησυχητικό περιστατικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-24 11:45:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button