Showbiz

Με φαρυγγίτιδα και πυρετό λίγες ώρες πριν από τον β’ ημιτελικό της Eurovision

Στον β’ ημιτελικό της Eurovision που διεξάγεται στο Μάλμε της Σουηδίας συμμετέχει απόψε η Μαρίνα Σάττι, την ώρα που ένα βίντεο από την τελική πρόβα κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και αποκαλύπτει κάποιες αστάθειες ή προβλήματα στη φωνή της.

Με φαρυγγίτιδα και υψηλό πυρετό 

Τους λόγους αποκάλυψε σε ρεπορτάζ του ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Όπως είπε, η Μαρίνα Σάττι ταλαιπωρείται τα τελευταία 24ωρα από φαρυγγίτιδα και υψηλό πυρετό και ήδη ακολουθεί θεραπεία προκειμένου απόψε το βράδυ να είναι έτοιμη να δώσει τον καλύτερό της εαυτό.

Ο δημοσιογράφος μάλιστα ανέφερε, ότι η βραδινή της πρόβα ήταν βελτιωμένη από τη μεσημεριανή, ενώ αποκάλυψε πως λόγω αυτών των προβλημάτων υγείας, η Μαρίνα Σάττι ακύρωσε τις συνεντεύξεις που ήταν προγραμματισμένο να δώσει χθες. Από την πλευρά της, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε ότι από το βίντεο φαίνεται σαν η Μαρίνα Σάττι να «κρατάει» λίγο της φωνή της και πιθανόν να προσέχει για να δώσει τον καλύτερό της εαυτό της στην τελική εμφάνιση.

Σημειώνεται ότι στο βίντεο που διέρρευσε φαίνεται να υπήρξαν και μικροπροβλήματα και στην σκηνική παρουσία, αφού ένας χορευτής δεν κατάφερε να βγάλει το μαντήλι του.

«Guys, έχω κρυώσει πολύ»

«Guys, έχω κρυώσει πολύ», δήλωσε η Μαρίνα Σάττι σε live που έκανε στα social media το βράδυ της Τετάρτης.

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στεναχωρημένη να λέει πως είναι κρυωμένη και πως χρειάζεται φαρμακευτική αγωγή προκειμένου να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της στον διαγωνισμό.

Στα δεκάδες μηνύματα των φαν της, κάποιοι από τους οποίους έγραψαν πως δεν την πιστεύουν καθώς φαινόταν πανέμορφη, ενώ η πρόβα τζενεράλε είχε πάει πάρα πολύ καλά, η ίδια επέμεινε, αναφέροντας μάλιστα και όλα τα φάρμακα που χρειάζεται για να τα καταφέρει.

Διαβάστε επίσης:

Οι Ορειβάτες live στη Σφίγγα!

Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο στην Άννα Παναγιωτοπούλου (φωτογραφίες)




Δημοσιεύτηκε ! 2024-05-09 12:59:24

Back to top button