Ελλάδα

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν Θεοδώρα Γλύξμπουργκ και Μάθιου Κουμάρ

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (28/9) η μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ, Θεοδώρα με τον Αμερικανό δικηγόρο Μάθιου Κουμάρ.

Το μυστήριο τελέστηκε στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, από τον μητροπολίτη Σύρου, Τήνου, ‘Ανδρου, Κέας και Μήλου Δωρόθεο Β΄ με κουμπάρους μεταξύ άλλων, τα αδέλφια της νύφης Παύλο, Νικόλαο και Φίλιππο Γλύξμπουργκ, ενώ καλεσμένοι ήταν βασιλιάδες και πρίγκιπες από πολλές χώρες του κόσμου.

Ο γαμπρός Μάθιου Κουμάρ

INTIME NEWS

Η είσοδος του ναού έχει στολιστεί με λευκά άνθη ενώ αρκετός κόσμος είχε συγκεντρωθεί από νωρίς για να δει το ζευγάρι στην πιο ευτυχισμένη του στιγμή.

Η νύφη έφτασε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα και ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη. Την συνόδευσε ο αδελφός της Παύλος ενώ το νυφικό της έκλεψε τις εντυπώσεις.

gamos mitropoli glyxbourk

Η Βασίλισσα Σοφία

INTIME NEWS

Ήταν διακοσμημένο με τούλι σε σχήμα φύλλων και κεντημένο με δαντέλα δια χειρός Σίλια Κριθαριώτη η οποία έδωσε το παρών στο γάμο.

Ξεχωριστές πινελιές που πρόσθεσε η νύφη στην εμφάνισή της ήταν η τιάρα Cartier, που κατασκευάστηκε το 1905 και το πέπλο της οικογένειας φτιαγμένο από ιρλανδική δαντέλα τα οποία και τα δύο είχαν φορεθεί από τη μητέρα και την αδελφή της, Αλεξία στους γάμους τους.

gamos theodora mitropoli athinon

Η Θεοδώρα με τον αδερφό της Παύλο

INTIME NEWS

Η μητέρα της νύφης, ‘Αννα Μαρία ήρθε μαζί με τον τρίτο της παιδί τον Νικόλαο.

Το παρών έδωσαν επίσης η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας η οποία συνοδευόταν από τις κόρες της Ινφάντα Έλενα και Ινφάντα Κριστίνα, καθώς και τρία από τα εγγόνια της, Χουάν, Μιγκέλ και Ιρένε Ουνταγκαρίν.

Η πριγκίπισσα Βενεδίκτη, η αδερφή της ‘Αννας Μαρίας και της βασίλισσας Μαργκρέτε της Δανίας εκπροσώπησε τον δανέζικο βασιλικό οίκο συνοδευόμενη από τα παιδιά της.

Μετά την τελετή το νεόνυμφο ζευγάρι αντάλλαξε ένα φιλί στα σκαλιά της Μητρόπολης, προκαλώντας τα χειροκροτήματα των παρευρισκομένων. Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται η γαμήλια δεξίωση σε ξενοδοχείο των νοτίων προαστίων.




Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-28 23:13:37

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button