Αθλητικά

Με πολλές αλλαγές η αποστολή του ΠΑΟΚ για τη Λιβαδειά

Η διήμερη προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό (Κυριακή 6/10, 20:30 – «Λάμπρος Κατσώνης»), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, ολοκληρώθηκε στη Νέα Μεσημβρία.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει τις υπηρεσίες του τιμωρημένου Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα, ο οποίος δηλώθηκε να εκτίσει τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του, έχοντας συμπληρώσει τρεις κίτρινες κάρτες. Εκτός τέθηκαν, επίσης, οι Μπράντον Τόμας και Αντώνης Τσιφτσής, που συνέχισαν με ατομικό και θεραπεία αντίστοιχα.

Στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας δεν θα ταξιδέψουν, επίσης, οι Ζόαν Σάστρε και Γιάννης Μιχαηλίδης, αλλά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Ομάρ Κόλεϊ που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Το ίδιο ισχύει, μετά από καιρό, και για τον Αντρέ Βιεϊρίνια. Για πρώτη φορά «μέσα» είναι και ο εσχάτως αποκτηθείς τερματοφύλακας Γίρι Παβλένκα.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Κοτάρσκι, Παβλένκα, Μπαλωμένος, Βιεϊρίνια, Ότο, Κεντζιόρα, Λόβρεν, Κόλεϊ, Γκόμεζ, Μπακαγιόκο, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Σορετίρε, Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Τσάλοφ.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-05 17:41:20

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button