Auto

Με αυτό το Land Rover Defender επιβιώνεις παντού!

Το περασμένο καλοκαίρι, η Apocalypse Manufacturing παρουσίασε ένα καινούργιο 6τροχο που στη βάση του βρίσκεται το εμβληματικό Land Rover Defender.

Όντας ειδική σε κατασκευές 6τροχων, αφού έχει δημιουργήσει και αντίστοιχα Ford Bronco και Rivian R1T. Συνεπώς, το Defender Carpathian Edition δε θα μπορούσε να λείψει από τη γκάμα.



Η εταιρεία πομπωδών κατασκευών το ονομάζει Apocalypse World Ender και φέρεται να έχει μεγιστοποιήσει τις off-road δυνατότητες του εργοστασιακού μοντέλου με μία σειρά από τροποποιήσεις.

Το 6κίνητο σύστημα τροφοδοτείται από τον γνωστό supercharged V8 της Land Rover με απόδοση 525 ίππους. Το πορωτικό «γουργουρητό» βγαίνει από το πλάι, όπου είναι τοποθετημένες οι απολήξεις της εξάτμισης.



Τα μεγάλου προφίλ λάστιχα τοποθετούνται σε τεράστιες ζάντες 20 ιντσών οι οποίες χωρούν εκεί χάρη στα φαρδύτερα κατά 2 ίντσες μετατρόχια και φτερά.

Το σύνολο υποστηρίζεται από αερανάρτηση η οποία μπορεί να χαμηλώσει ή να εξυψώσει το αμάξωμα κατά 20 εκατοστά και σε συνδυασμό με το ενισχυμένο υποπλαίσιο, εξασφαλίζει πως το World Ender δε θα σταματήσει ποτέ σε οποιοδήποτε εμπόδιο.



Και επειδή η Land Rover δε διέθεσε ποτέ το Defender σε διαμόρφωση pickup, η Apocalypse Manufacturing είπε να εκμεταλλευτεί το επιμηκυμένο λόγω των 6 τροχών αμάξωμα και να προσθέσει μία καρότσα. Ο χώρος της βέβαια είναι περιορισμένος λόγω της ρεζέρβας που βρίσκεται εκεί.

Επιπλέον, πρόσθεσε προβολείς και σχάρα στην οροφή, ποδιά, push bar στον εμπρός προφυλακτήρα και μικρά σκαλοπάτια, για να μπορείς να ανέβεις στην καμπίνα.



Εκεί, θα βρεις το πολυτελές σαλόνι της Land Rover το οποίο παραμένει απαράλλαχτο, ωστόσο μπορεί να εξατομικευτεί βάσει των προτιμήσεων του πελάτη.

Όλα τα παραπάνω έρχονται με τιμή που σε ρίχνει από την καρέκλα, καθώς το Apocalypse World Ender διατίθεται έναντι 374.999 δολαρίων, με τις προαιρετικές επιλογές να είναι πολλές, συνεπώς το κόστος μπορεί να ξεφύγει κι άλλο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-26 22:00:00

Back to top button