Ελλάδα

Μεταμόρφωση: Συνελήφθη οργανωμένος οπαδός της ΑΕΚ με 47 κιλά ακατέργαστης κάνναβης

Συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής στη Μεταμόρφωση ένας 36χρονος με την κατηγορία της κατοχής και διακίνησης μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ..gr, ο συλληφθείς είναι ο Δ.Α, οργανωμένος οπαδός της ΑΕΚ και την ημέρα της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή βρισκόταν δίπλα του, καθώς ήταν φίλοι.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν τον κατηγορούμενο να κινείται στην περιοχή της Μεταμόρφωσης Αττικής οδηγώντας ενοικιαζόμενο όχημα και προχώρησαν σε έλεγχο.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, εντός του οχήματος, 3 κούτες, οι οποίες περιείχαν 43 νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού μεικτού βάρους 47 κιλών, με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση σε τρίτα άτομα, καθώς και 3 συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Όπως επισημαίνεται από την Αστυνομία ο κατηγορούμενος έχει απασχολήσει επανειλημμένα στο παρελθόν για διάφορα αδικήματα (περί όπλων, βαριές σωματικές βλάβες, νομοθεσία περί αθλητισμού, περί βεγγαλικών, παράνομη βία, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, απείθεια κ.α.)

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-21 23:25:00

Back to top button